FEMEIA ANULUI 2018. Marele Trofeu îi revine…

FEMEIA ANULUI este un proiect editorial de o importanță aparte pentru revista AVANTAJE, prima revistă de lifestyle sănătos și responsabilitate socială și una dintre cele mai iubite publicații feminine din România.

Editată de grupul RINGIER, revista AVANTAJE organizează de 21 de ani o gală specială în cadrul căreia decernează Premiile Femeia Anului, unele dintre cele mai longevive și de înaltă ținută disctincții din România.

Decernarea premiilor de excelență Femeia Anului este o recunoaştere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, eleganței, talentului, sensibilităţii, implicării lor în viaţa socială şi nu în ultimul rând, puterii feminine de a lupta.

Laureatele galelor trecute au fost întotdeauna nume de prestigiu din domeniile culturii, sănătații, implicării sociale, învățământului, sportului sau artei autentice, nume reprezentative pentru femeile din România. Astfel, ne-au făcut onoarea de a accepta titlul de Femeia Anului: Prințesa Marina Sturdza, Angela Gheorghiu, Luminița Gheorghiu, Leslie Hawke, Gabriela Melinescu, Gabriela Alexandrescu, Wajiha Harris, Anca Harasim, Uca Marinescu, Ileana Farmache, Gabriela Szabo, Melania Medeleanu, Denisa Comanescu, Prof. Carmen Ginghină, Irina Margareta Nistor și multe alte personalități.

Anul 2018 ne-a adus în prim plan câteva eroine care prin efortul lor, sănătatea copiilor noștri și prevenția unor boli grave vor trece în fruntea priorităților unei societăți care mereu s-a eschivat găsind scuze sau invocând motive legate de imposibilitatea rezolvării acestor probleme.

Eroinele pe care revista Avantaje le-a denumit simbolic FEMEIA ANULUI 2018, aparent nu ies prin nimic din obişnuit, dar au învățat, trecând prin lupte și experiențe unice, să prețuiască viața într-un fel aparte. Ele au în spate campanii umanitare care au schimbat legi, care au salvat copii, au strâns bani, au dăruit bani, au renovat, au ajutat… au scris istorie în voluntariat. Dar nu acesta este lucrul cel mai important. Ci încrederea lor nestrămutată că ceea ce este bun în oameni învinge întotdeauna. Le recunoști după lumina care le izvorăște din ochi de bucuria unui lucru greu, rezolvat. Ele cred că nimic nu e întâmplător și că fiecare om, bun sau rău, venit în viața lor  a fost o lecție. Dar cel mai mult cred în destin, fiindcă știu că gesturile lor vindecă. Premiul acesta este un fel de a spune lumii poveștile lor impresionanate și extraordinare, așa cum sunt și ele de altfel. Visul lor, un spital complet, destinat vindecării copiilor afectați de o boală cumplită, este la un pas de realizare.

JOI, 4 aprilie 2019, vom afla cine este câștigătoarea marelui trofeu FEMEIA ANULUI 2018.

Foto: Shutterstock

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2018 – O viață dedicată sportului

FEMEIA ANULUI 2018 Promovarea dragostei de carte în rândul copiilor

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea identității românești și a valorilor tradiționale

.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului