GALA FEMEIA ANULUI 2018

 

GALA FEMEIA ANULUI AVANTAJE

Există printre noi femei cărora destinul, convingerile, iubirea, vocația sau Dumnezeu știe ce alt resort, le-a transformat faptele vieţii în simboluri. De mai bine de douăzeci de ani revista Avantaje descoperă aceste femei-comori iar poveștile lor prind contur și formă pentru a fi arătate lumii. În curând, la GALA FEMEIA ANULUI 2018 veți descoperi noile eroine ale României.

GALA FEMEIA ANULUI 2018

Aceasta GALĂ una dintre cele mai reputate și rafinate manifestări culturale din România, iar trofeele și titlul de FEMEIA ANULUI aduc în atenția publicului personalități feminine de prestigiu și realizările lor deosebite.

Decernarea premiilor de excelență FEMEIA ANULUI este o recunoaștere datorată femeilor de valoare din România, dedicării, talentului, sensibilității, împlicării lor în viața socială și nu în ultimul rând puterii feminine de a lupta.

De 24 de ani revista Avantaje premiază eroinele României

Aceste femei au devenit simboluri. Fiecare în domeniul ei de activitate, în locul unde a așezat-o talentul, pasiunea și puterea fiecăreia. Femei care îndrăznesc, care depășesc bariere fără ca din afară să le poți zări pietrele de pe suflet sau umerii grei. Femei ce vorbesc lumii despre frumuseţea aceea care, deseori, nu se vede dar se simte şi poate defini fericirea unui om. Ne apropiem cu pași repezi de momentul în care le veți cunoaște pe eroinele României, le veți înțelege poveștile și felul cum pot ele să lase lumea mai frumoasă decât au găsit-o. Se va întâmpla cam pe când înfloresc cireșii a prima oară: Gala Avantaje: „Femeia Anului 2018', unde vă invităm să ne fiți alături și să descoperiți un premiu unic, acordat pentru prima dată în 24 de ani. Vă invit să scriem împreună istorie la Gala Premiilor Avantaje. Fiindcă istoria suntem noi toţi. Si toate poveştile noastre contează.

GALA FEMEIA ANULUI 2018

powered by HERBALIFE NUTRITION, Floria.ro, Arthur Murray Dance School

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului