FEMEIA ANULUI 2018 Promovarea dragostei de carte în rândul copiilor

Într-o societate în care tehnologia ne conduce viețile, să-i insufli unui copil dragostea de carte nu e deloc lucru ușor. Lectura ajută la crearea unei relații armonioase a copilului cu lumea, din acest motiv nu trebuie, sub nicio formă, să fie scoasă din ecuație sau tratată cu superficialitate.

Cartea nu va fi niciodată un element desuet. Iar puterea ei transformatoare nu va putea fi niciodată contestată. Acest lucru pare să și-l fi însușit foarte bine laureata trofeului Femeia Anului 2018 la categoria “Promovarea dragostei de carte în rândul copiilor”.

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea dragostei de carte în rândul copiilor

Câștigătoarea trofeului Femeia Anului 2018 la categoria menționată anterior a înțeles perfect ce super-puteri are lectura și cât de încântați sunt copiii de lucrurile sau personajele cu super-puteri. Așa că a făcut tot ce a ținut de ea să le transmită celor mici dragostea pentru carte. A făcut-o într-o manieră originală, iar inițiativa ei a avut mult mai mult succes decât anticipase.

A selectat cu atenție doar cărțile valoroase, adică acele cărți cu subiecte incitante, care-l fac pe cel mic să se afunde în ele, care-i dăruiesc mediul propice pentru a-și imagina dincolo de ceea ce citește, care îi provoacă memoria, care rămân adânc întipărite în mintea și sufletul lui și care-l fac să revină la ele.

De peste 20 de ani, revista Avantaje premiază femeile care se implică activ în societate. Femeile care știu bine că, din postura de spectator, nu vor putea schimba lumea în care trăiesc. Femeile care nu se sperie de obstacolele care li se ridică în cale, ci, dimpotrivă, le iau ca pe o provocare și le doboară rând pe rând.

Joi, 4 aprilie, în cadrul Galei Femeia Anului, veți descoperi cine este cea care a reușit să le insufle celor mici dragostea pentru lectură și să-i convingă să transforme cărțile în cei mai buni prieteni.

Citește și

GALA FEMEIA ANULUI 2018

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

FEMEIA ANULUI O viață dedicată scenei

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului