FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

Premiile Femeia Anului sunt un compliment adus puterii feminine de a lupta. Câștigătoarele sunt eroinele vieții noastre de zi cu zi, iar eforul lor nu a trecut neobservat de revista Avantaje, publicație care de mai bine de douăzeci de ani caută comorile ascunse ale României. Aceste comori sunt sufletele unor femei puternice care au înțeles că viața trebuie trăită prin toți porii și nu ca simplu spectactor ci împlicându-te activ, luptând, bătând la uși, pledând, militând, cu răsuflarea tăiată de atâtea praguri și obstacole puse în cale de destin. Femeia Anului pentru Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului este o astfel de femeie.

Chiar dacă la nivel mondial există, încă din 20 noiembrie 1989, o Convenție asupra Drepturilor Copilului, adoptată de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite, nu de puține ori a fost nevoie de  apărarea și promovarea acestor drepturi. A fost nevoie de vocea, energia și implicarea unui adult care să îi reprezinte pe cei care încă nu se pot reprezenta singuri. Și cine altcineva poate fi mai convingătoare decât o femeie, o mamă, în toate aspectele care îi au un prim plan pe cei mici…

Din fericire, și în România există astfel de femei, iar una dintre ele este laureata Galei noastre. Este admirabil ca o mamă să lupte pentru interesele copilului ei, însă a lupta cu perseverență pentru toți copiii – până la atingerea obiectivului – este un efort care merită toată recunoștința noastră.

Joi, 4 aprilie, în cadrul galei Femeia Anului, veți descoperi cine este luptătoarea premiată pentru Apărarea și promovarea drepturilor copilului.

Foto: Facebook

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2018 – O viață dedicată scenei

FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului