FEMEIA ANULUI 2018 – Performanță în Medicina Românească

Cu o încăpățânare constantă, echipa 'Avantaje' își propune să descopere și să vorbească, în fiecare ediție, în paginile revistei, și în fiecare an, în cadrul galei Femeia Anului, despre performanțele pe care le înregistrează medicina românească feminină. Anul acesta, vorbim despre o ramură a medicinei pe cât de solicitantă, pe atât de tentantă pentru medici. Pe 4 aprilie, veți afla cine este FEMEIA ANULUI 2018 la categoria PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINA ROMÂNEASCĂ.

Medicina este o amprentă de destin rezervată persoanelor curajoase și pasionate. Curajoase, pentru că, pe de o parte, nu este ușor să-ți asumi, zi de zi, răspunderea și presiunea unor tratamente și diagnostice exacte și corecte pentru sute și mii de persoane. Iar pe de altă parte, pentru că nu este la îndemâna oricui să accepte să fie parte a unui sistem sanitar tratat mulți ani precum o Cenușăreasă și în care să-și dorească totuși să facă performanță și pe care să-l aducă la un nivel mai bun. Perfecționarea continuă, studiul intens, indiferent de anii de experiență sau de renunțările pe plan personal, și deschiderea față de noutățile permanente din aceste domenii, toate acestea realizate în folosul celorlalți, le transformă pe doamnele din medicina românească în eroine pe care revista Avantaje le promovează în mod constant.

Performanță în Medicina Românească
Atunci când se vorbește despre femei în contextul performanței în medicină, se folosesc expresii precum 'singura care', 'printre puținele care', 'una din cele câteva femei', fapt care le face pe acestea cu adevărat extraordinare. Extraordinară este și câștigătoarea categoriei PERFORMANȚĂ ÎN MEDICINA ROMÂNEASCĂ, și ea una dintre cele câteva experte în domeniul în care excelează privit ca un apanaj al bărbaților. Are un CV impresionant, cu performanțe care au adus-o în topurile celor mai căutați medici.

Joi, 4 aprilie, în cadrul galei Femeia Anului, veți descoperi cine este eroina recunoscută și premiată pentru Performanță în medicina românească.

Foto: Facebook/pr

Citește și:

GALA FEMEIA ANULUI 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului