FEMEIA ANULUI 2018 – O viață dedicată sportului

Doamnele despre care vorbește premiul acestei categorii sunt eroinele fără vârstă ale unei țări întregi. Sunt cele care au făcut istorie în sportul mondial, prin dedicație și talent, iar pentru ele, sportul este un mod de a trăi. 

Ele sunt profesioniste desăvârșite, îndrăgostite de sportul căruia i s-au dedicat și sunt totodată cele pentru care România este mai presus de orice. O Românie întreagă a trăit datorită lor clipe de fericire și putem spune fără a greși, că viața lor este sportul. Viața aceea măsurată în titluri, recorduri și medalii. Viața aceea în care nu sunt nici fragile, nici neajutorate, ci cuceresc lumea, punând la un loc forţa şi frumuseţea. Viața aceea care demonstrează că sportul  nu înseamnă doar mușchi, ci și inteligență, caracter și imaginație. Căci fără acestea, performanța sportivă și nu numai ea, nu are izbândă.

FEMEIA ANULUI 2018 – O viață dedicată sportului

Laureata Galei Femeia Anului 2018 la categoria: „O viață dedicată sportului', a făcut senzaţie la marile concursuri mondiale, a cutreierat continentele de la un capăt la altul culegând aplauze şi medalii si luptând pentru visul ei, face sport din copilărie şi rigorile marii performanţe i-au lăsat întotdeauna prea puţin timp liber, însă asta este parte a drumului ei. Un drum presărat cu medalii dar și cu eforturi uneori supraomenești, căci este greu sa te menții în top, mai ales într-un sport unde eforturile pentru a ajunge și a rămâne în vârf sunt, de multe ori, prea puțin răsplătite pentru munca depusă.

Descoperiți numele acestei eroine a sportului românesc, joi 4 aprilie, în cadrul Galei speciale Femeia Anului 2018.

Foto: Facebook/PR

Citește și:

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea și Apărarea Drepturilor Copilului

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea identității românești și a valorilor tradiționale

FEMEIA ANULUI 2018 – Promovarea unui Stil de Viață Sănătos

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Femeia Anului