Florentina Opriș: “Îmi încep ziua în fiecare dimineață cu…”

Pare că o știm dintotdeauna, în fond… Florentina Opriș a fost prima! Cu ea am început să facem fandări în fața televizoarelor, vocea ei ne-a încântat atâtea dimineți la rând, ea ne-a oferit primele sfaturi pertinente despre slăbit și tonifiere, ea dat startul vieții active și sănătoase!

florentina-opris-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ce înseamnă pentru tine să te simți în formă?
Să fiu în formă înseamnă să am o imagine de sine foarte bună și încredere multă în mine. De aici și necesitatea unui stil de viață sănătos. În fiecare zi fac lucruri mici care par neimportante la prima vedere, dar care aduc un tonus pentru munca mea și o să dau câteva exemple: mănânc micul dejun și asta pentru că știu că intensifică metabolismul; îmi programez antrenamentul de sport ca el să fie prezent în rutina mea zilnică – planificarea este cheia succesului! Sunt atentă la orice decizie pe care o iau și asta pentru a-mi antrena mintea, nu fac nimic la voia întâmplării. Nu sunt adepta dietelor, nu număr caloriile dar mănânc sănătos și nu folosesc mâncarea drept refugiu în fața stresului; Dorm suficient și îmi iau o jumătate de oră zilnic pentru repaus să îmi liniștesc mintea, în acest fel îmbunătățesc rezultatele… muncii :)! O zi pe săptămână îmi iau o pauză de la stilul de viață excesiv sănătos și asta pentru că viața nu este doar despre reguli și restricții.

Este indispensabil să te simți în formă pentru a fi un om de televiziune de excepție?
Este necesar să te simți în formă pentru tine, sufletul tău și pentru ceea ce faci! Cu atât mai mult când lucrezi în televiziune, unde ești tributar imaginii și unde poți fi ușor judecat dacă imaginea nu corespunde mesajului pe care îl transmiți, ca și în cazul meu. Realizând o emisiune de viață sănătoasă, eu trebuie să fiu un exemplu!

Ai simțit vreodată nevoia unei schimbări de look?
Au fost câteva tendințe ale celor din echipa mea, de schimbare de look. Cam greu, pentru că eu sunt consecventă în a-mi păstra look-ul, este cartea mea de vizită. Sunt dependentă de părul lung, am părul lung de copil și nu m-aș vedea altfel. Asta mi-a dat și un confort psihic. Am încercat o schimbare de look în trecut – m-am tuns puțin dar am avut o perioadă când nu mi-a mai crescut părul și asta pe fond psihic, pe o traumă psihică și mi-am dat seama cât de tare m-a afectat și așa am realizat că încă nu sunt pregătită să fac o schimbare majoră în look-ul meu!

Cât de important este să arăți bine, să fii frumoasă în televiziune, în showbiz?
O să îți spun că în ceea ce mă privește, realizarea unei emisiuni de stil de viață sănătos a început pentru că eu am conștientizat devreme ce înseamnă lucrul ăsta, am făcut studii în această direcție, mi-am făcut teza de doctorat în nutriție, sport și terapii alternative și asta pentru a transmite informații de cea mai bună calitate. Da, e important să arăți bine, să ai o voce frumoasă, dar pe lângă asta, trebuie să fii un bun profesionist.

Cât de strânsă este legătura dintre beauty și fitness?
Frumusețea pleacă din starea de spirit pe care o ai, din mintea ta. Dar ca să ai o minte clară și un suflet liniștit, trebuie să faci mișcare. Sportul îți conferă echilibru iar frumusețea pleacă și din această latură. Atunci când faci mișcare, oxigenezi fiecare țesut, iar un țesut bine oxigenat înseamnă beauty! Exercițiile de faceyoga sunt cele care mențin pielea tânără pe lângă creme și tot ceea ce înseamnă industria de frumusețe.

Ai activități fizice pe care le practici fără un orar precis și fără să necesite o implicare majoră din partea ta? Drumuri la sală, orare fixe?
Îmi încep ziua în fiecare dimineață cu exerciții de întindere și consider că acest lucru este ca spălatul pe dinți. Apoi, în fiecare zi îmi fac timp pentru o oră de plimbare dimineața sau la prânz sau seara, și de 2 ori pe săptămână ajung la un antrenament la sală sau înot!

Ții o anumită dietă? Care este mâncarea ta preferată și ce nu mănânci niciodată?
Pentru că am vrut să înțeleg cum funcționează dietele asupra corpului, am încercat multe diete. Ce pot să îți spun este că mă bazez pe o alimentație echilibrată. Mănânc din 4 în 4 ore, între mese nu mănânc nimic. La fiecare masă am o salată, de multe ori și la micul dejun iar în funcție de sezon, îmi place să mănânc legumele și fructele din acea perioadă. Acum fac o cură de must, pe care mi-l prepar singură! Ador găluștele cu prune și nu mănânc niciodată fast food.

Cu ce se ocupă Gianina Corondan după ce a rămas fără emisiune la TV: „Vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?! '

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje