Filme de Halloween pentru copii. Cum poți transforma această sărbătoare într-o experiență specială?

Filme de Halloween pentru copii

Halloween-ul nu este o sărbătoare doar pentru adulți, ci ea se potrivește perfect și celor mici, mai ales că ei reușesc să intre perfect în pielea personajelor pe care le interpretează. Dacă vrei să transformi experiența Halloweeen-ului în ceva cu totul special, poți alege să vizionezi alături de copilul tău un film adaptat pentru această sărbătoare și care să vă ajute să intrați mai bine în atmosferă.

Când spui filme de Halloween probabil că îți vin în minte tot felul de scenarii înfricoșătoare și povești de groază, care cu siguranță i-ar speria pe cei mici foarte tare. În realitate, trebuie să știi că există o mulțime de filme special gândite pentru cei mici, care aduc în fața lor personaje și forțe ale răului, dar nu într-un mod brutal, care să îi sperie. Dacă vrei să îți petreci seara de Halloween alături de copilul tău noi îți propunem o serie de filme pe care le puteți viziona și care vor completa perfect această seară specială.

Filme de Halloween pentru copii

1. Compania monștrilor

Acest film este o animație, care prezintă povestea unei fetițe ce ajunge să se împrietenească cu doi căpcăuni, alături de care trece printr-o mulțime de aventuri. Filmul este dublat în limba română, ceea ce face ca el să fie accesibil și copiilor care încă nu știu să citească.

2. Curiosul George: Festivalul sperieturilor de Halloween

Acest film este gândit special pentru sărbătoarea Halloween-ului și îl prezintă pe George, un băiețel care este nerăbdător ca această sărbătoare să înceapă.

3. Garfield’s Halloween Adventure

Pe motanul Garfield îl cunoaște toată lumea, iar cei mici vor fi fascinați să vadă în ce încurcături intră acesta în momentul în care pleacă la colindat îmbracat în pirat, alături de Odie, stăpânul său.

4. Vrăjitoarele

După cum îi spune și numele, acest film este dominat de vrăjitoare. Această producție spune povestea unui băiețel, care este în vacanță împreună cu bunica sa și care descoperă că în hotelul în care ei sunt cazați există și câteva vrăjitoare. Urmărindu-le, băiețelul află că vrăjitoarele vor să transforme toți copiii din Anglia în șoarcei, iar de aici începe o adevărată aventură.

5. Casper

Casper este o fantomă prietenoasă, care trăiește în pereții unei locuințe, alături de alte 3 fantome. Aflându-se în căutarea unei comori, Carrigan Crittenden descoperă cele 4 fantome și angajează un specialist în fantome pentru a scăpa de ele. Situația ia o altă întorsătură atunci când specialistul vine însoțit de fiica sa, care reușește să se împrietească cu Casper.

6. Coșmarul dinaintea Crăciunului

Coșmarul dinaintea Crăciunului este un film ce leagă cele două sărbători importante, Halloween-ul și Crăciunul. Astfel, Jack Skellington, un schelet cunoscut drept Regele Dovleac, decide că a fost mult prea mult timp reprezentantul Halloween-ului și vrea să pună stăpânire pe o altă sărbătoare importantă, Crăciunul.

Acestea sunt propunerile noastre pentru o seară de Halloween petrecută în compania celor mici. Cu siguranță, aceste filme de Halloween vor reuși să îi introducă pe cei mici în febra acestei sărbători.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Unde mergem cu copiii atunci când plouă afară? Distracția se mută la cinematograf

Serialele lunii noiembrie, de urmărit cu familia sau fără…

Vedetele fac voci la desene animate

 

Îți recomandăm și topul celor mai frumoase filme pentru copii în limba română

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte