Vedetele fac voci la desene animate

Vedetele fac voci la desene animate. Este o activitate care le place din ce în ce mai mult. Iar copiii lor sunt încântați!

Vedetele fac voci la desene animate, Radu Vâlcan

Vedetele fac voci la desene animate. Radu Vâlcan debutează cu rol de rege malefic

Radu Vâlcan îşi face debutul în dublajul de animaţie cu un rol negativ în My Little Pony: Filmul, unde îl interpretează pe Regele Storm.

Pentru Radu Vâlcan întreaga experienţă a dublajului a fost o surpriză plăcută despre care a declarat: ,,Faptul că debutez ca personaj negativ într-un dublaj de desene animate, mie mi s-a părut o idee senzatională încă de la început. Am acceptat cu plăcere. Este pentru prima dată când fac aşa ceva. Nu ştiu dacă are legatură cu faptul că sunt tatic, însă abia aştept că fiul meu să meargă la cinema, atunci când va putea să înţeleagă ce se întâmplă şi să se bucure să mă audă.(…) Între mine şi personajul dublat nu există nicio asemănare.  Nu sunt atât de isteric. Din contră sunt un om foarte calm. Sper să nu se sperie copiii de mine.', a concluzionat prezentatorul tv.

,,My Little Pony: Filmul' aduce în prim plan pe marile ecrane momentul în care o forţă întunecată ameninţă armonia din minunatul tărâm Ponyville, aşa că cele şase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity – pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât şi provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

Vedetele fac voci la desene animate. Adela Popescu dă voce adorabilei Fluttershy

Vedetele fac voci la desene animate, Adela Popescu

Aflată la primul său proiect de dublaj, Adela Popescu declară despre debutul său pe marele ecran ca celebra Fluttershy din My Little Pony: Filmul că rolul său: „Este ceva ce las copilului meu, pentru când va fi mai mare şi o să înteleagă. Cred că e foarte draguţ că va avea ocazia să-mi asculte vocea. Mi-ar plăcea să aduc din tărâmul Equestria în lumea reală, magia. Cumva suntem pe cale să pierdem magia lucrurilor, a vieţii şi a tot ceea ce ne înconjoară. Desigur că între mine şi poneiul Fluttershy există asemănări. Suntem la fel de vesele, credem la fel de mult în prietenie şi avem doza aceea de timiditate.

Vedetele fac voci la desene animate. Pavel Bartoş devine Zane, un ninja albastru!

Vedetele fac voci la desene animate, Pavel Bartoș

Despre incursiunea sa în universul LEGO® NINJAGO® şi personajul interpretat în noul film, Pavel Bartoş a declarat: ,,Când aveam 10 -12 ani mi-aş fi dorit să fiu ninja, pentru că atunci chiar mă credeam un ninja, eram şi Omul Păianjen din când în când, pentru că mizam mult pe acţiune. Aveam şi un fizic care mă ajuta mult pe atunci. M-am convins că îmi place enorm să dublez în desene animate şi mă bucur că acesta este un personaj pozitiv, pentru că am avut parte de foarte multe personaje negative. Pe scurt: nu sunt Chuck Norris, sunt ninja Zane şi te aştept să te bucuri în cinema de acest minunat THE LEGO® NINJAGO® MOVIE', a concluzionat actorul.

Filmul de aventuri animate de la Warner Bros., ,,THE LEGO NINJAGO® MOVIE' îi aduce pe marile ecrane în versiunea în limba română pe: Pavel Bartoş, Amalia Enache şi Victor Slav, în timp ce rolurile principale în versiunea originală îi prezintă pe: Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, și pe  legendarul Jackie Chan.

Vedetele fac voci la desene animate. Cătălina Grama (Jojo) se transformă în Rarity

Vedetele fac voci la desene animate, Cătălina Grama

O experienţă amuzantă care i-a reamintit de importanţa şi frumuseţea prieteniei în viaţa de zi cu zi, Cătălina Grama declară despre incursiunea sa în lumea pozitivă şi colorată din My Little Pony: Filmul: „Eu devin Rarity, un personaj cu care pot spune ca am în comun foarte multe lucruri. Poneiul meu e cel mai frumos dintre toţi: alb cu mov. Este şi fashionist. Sunt o raritate de ponei şi în viaţa reală. Mi se potriveşte perfect personajul.  În general, din desenele animate mi-ar plăcea să aduc partea bună a lucrurilor şi poate că nu ne-ar strica nici în lumea reală puţină prietenie în plus, generozitate şi atitudinea asta pozitiva faţă de toate lucrurile care ne înconjoară şi cred că asta aş aduce din Equestria.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Muzica, filme, carte