Exclusiv Avantaje: INNA dezvăluie în premieră talentul ei ascuns

Cu o carieră impresionantă care include zeci de hituri ce au propulsat-o în topurile radio din întreaga lume, cu peste 10 miliarde de stream-uri pe YouTube și magazine digitale, cu peste 11 milioane de ascultători lunar pe Spotify, cu aproape 8 milioane de abonați pe YouTube, 10 milioane de fani pe Facebook, 3.1 milioane fani pe Instagram, peste 1000 de concerte în Europa, Statele Unite ale Americii, Japonia, Mexic, INNA este un artist care duce numele României cu mândrie peste tot în lume. Am stat de vorbă cu INNA despre carieră, muzică, lucrurile care o motivează și o fac să meargă mai departe, planuri și ce o face fericită.

tibi_clenci_inna_sept_2022_ao1a9161-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

INNA, ți-ai propus să cucerești lumea sau pur și simplu drumul destinului tău te-a adus în acest punct?
Eu mi-am propus să fiu artist, să fac ceea ce îmi place în fiecare zi, să cânt, să aduc bucurie în viețile oamenilor prin muzica mea. Dar recunosc, niciodată nu am îndrăznit să visez atât de sus la începuturi. Nici nu îmi puteam imagina! Atunci când am lansat 'Hot' și piesa a început să fie cunoscută în toată România și apoi și în alte țări, am fost aproape șocată, nu mă așteptam să fie un succes atât de mare. Managerul meu, Lucian, a avut mare încredere în această piesă, că este specială și că poate fi de succes, dar nu la acest nivel. Tot ce a urmat după, de atunci, a însemnat multă muncă, multă muzică, o echipă care crede în mine și în visurile mele, reușite, dezamăgiri, ups and downs. Dar toate m-au făcut cea de azi. Și sunt recunoscătoare!

Dacă ar fi să-ți alegi alt drum profesional, ce ai alege?
Îmi este foarte greu să spun ce altceva aș fi făcut, chiar nu m-am văzut făcând altceva decât să fiu pe scenă. Dar îmi place fotografia, deci aș fi fost, poate, fotograf. Sau să dublez personaje din desene animate. Îmi place să intru în pielea unor personaje cât mai diverse.

Cum a fost copilăria ta, cine sunt părinții tăi și ce impact au avut asupra formării tale?
Am avut o copilărie frumoasă la malul mării, o copilărie activă, eram un copil foarte energic. Și astăzi sunt o persoană foarte energică, nu pot sta mult locului. Părinții mei m-au susținut dintotdeauna să fac orice pentru a-mi îndeplini visurile. M-au dus la lecții de canto, la concursuri, festivaluri, orice era necesar să îmi pot urma dorința de a fi artistă. Întotdeauna le voi fi recunoscătoare pentru grijă, încredere, susținere. Contează mult să te simți susținut, iubit, ajutat și ghidat.

Cum ai ajuns să fii ARTISTUL CEL MAI CUNOSCUT LA NIVEL MONDIAL și eroina celor mai grandioase concerte din România?
Prin multă muncă, perseverență, ambiție, uneori și inconștiență, prin efortul și dedicarea unor oameni minunați care fac parte din echipa mea, dar și compozitori, producători. Le mulțumesc fiecăruia în parte pentru că sunt parte din povestea INNA și le spun să aibă răbdare în continuare, avem un drum lung împreună!

Cum reziști în lumea aceasta dificilă cu resorturi complicate?
Este ușor să gestionezi orice cu oamenii potriviți lângă tine. Sunt norocoasă pentru că am lângă mine oamenii potriviți: pe iubitul meu, părinții mei, prietenii mei, echipa mea și desigur, caut și în mine resursele necesare să depășesc momentele dificile.

Care este talentul tău ascuns?
Să imit personaje din desene animate. Și încă nu am exploatat la maximum acest talent :))))

Ești o persoană vulnerabilă, te dărâmă ușor energiile celor din jur?
Nu aș spune că ușor. Sunt o persoană puternică, dar sunt momente în care sunt mai sensibilă, mai vulnerabilă și fac puțin mai greu față situațiilor mai complicate, mai solicitante din punct de vedere emoțional. Cum spuneam, sunt importanți oamenii de care te înconjori și eu am noroc să am alături oameni care mă ajută să mă ridic când nu sunt bine și care mă susțin și când sunt bine.

Când îți pierzi cumpătul? Nu pot să cred că ești mereu calmă, calculată, relaxată…
Nu, chiar nu sunt. Îmi pierd cumpătul ușor în fața nedreptăților, a minciunilor,
a lipsei de respect, atunci când este dezorganizare și eu am nevoie de informații precise. Sunt triggerele cele mai puternice. Și uneori când sunt obosită din cauza unor situații cotidiene mărunte, dar îmi revin la fel de repede.

Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?
Fiecare compliment de la iubitul meu e cel mai frumos din acel moment.

Ce spui când te înfurii?
Nu spun ceva anume de fiecare dată, ci determinat de acel context. Sunt o persoană care se exteriorizează foarte rapid și ușor, reacționez imediat.

Care a fost cea mai mare realizare a ta profesională?
Eu consider multe dintre realizările mele esențiale în anumite momente din carieră. Și toate sunt priceless: 'Hot', primul hit, apoi 'Cola Song', 'Ruleta', 'More than Friends', colaborări cu mulți artiști la care nu îndrăzneam să visez: J Balvin, Flo-Rida, Timmy Trumpet, Sean Paul, acum colaborarea cu R3hab care cucerește topurile radio pentru 'Rock My Body'. Albumul 'Yo' scris integral de mine în spaniolă care a fost semnat la casa de discuri Roc Nation a lui Jay-Z, concerte în toată lumea: Mexic, Japonia, Statele Unite, Europa. Absolut toate sunt realizări de care sunt mândră. Vara trecută am urcat pe scena de la Tomorrowland alături de Dimitri Vegas & Like Mike și Timmy Trumpet, am fost practic, prima cântăreață din România care a avut acest privilegiu și m-am simțit extraordinar în fața celor 200.000 de oameni. Și sper să urmeze multe altele. Am multă energie și dorință să îmi depășesc limitele.

Obiectul la care nu ai renunța niciodată este…
Nu sunt foarte atașată de obiecte. Dar să spunem că microfonul, mă ajută să cânt. Și inelul de logodnă 🙂

Trei cuvinte care te descriu cel mai bine.
Hotărâtă, ambițioasă, energică.

Ce urmează să lansezi?
Urmează să lansez pe 28 iulie o piesă cu Tujamo care se numește 'Freak', iar din toamnă urmează și alte piese și o mare surpriză pentru fanii mei. Abia aștept să pot povesti mai multe. Până atunci, enjoy 'Rock My Body'!

Ce etichetă te enervează cel mai tare?
Cu timpul, m-am obișnuit să nu mai pun preț pe vorbele și etichetele puse superficial, fără să ai prea multe detalii despre acel om. Au fost multe lucruri nedrepte care s-au spus despre mine de-a lungul vremii și am reușit cumva să mă detașez de ele, dar și să demonstrez prin muncă, rezultate că mulți se înșelau în privința mea.

Cum e viața ta astăzi? E grea, complicată, bogată, frumoasă, liniștită, jucăușă, fragilă, responsabilă?
E o viață complexă, ca a fiecăruia dintre noi, doar că a mea este și o viață expusă, în limitele pe care eu le consider ok. Mă bucur de experiențe, de locuri, de oameni, îmi place să călătoresc și să explorez, iubesc să fiu pe scenă, să fac muzică, să petrec timp cu oamenii dragi. Am și momente grele, dar sunt conștientă că fac parte din viață.

Te-a schimbat succesul? În ce sens?
Succesul m-a schimbat din anumite puncte de vedere: știu mai bine ce îmi doresc de la mine și cariera mea, țintesc și mai sus și muncesc neîncetat alături de echipa mea să reușim să ne îndeplinim obiectivele. Sunt mereu în mișcare, uneori sacrific timp cu familia și cei dragi, pentru că sunt mai mereu plecată cu concerte, turnee promo, sesiuni.

Foto: TIBI CLENCI

Corina Ozon: „Toți avem răni pe care le purtăm. După o vârstă, suntem soldați care-și numără cicatricile…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Interviurile Avantaje