Elena Pagu, vlogger internațional la 92 de ani. Ce a determinat-o să devină activă în mediul online?

Câștigătoarea Femeia Anului 2017 la categoria Excelență în sport, Elena Pagu, a dovedit încă o dată că vârsta nu reprezintă un impediment atunci când vine vorba despre sport, stil de viață sănătos și performanță. La 92 de ani, aceasta a decis să facă un alt pas important și și-a deschis un vlog.

La 92 de ani, Elena Pagu este un exemplu de determinare și disciplină, iar din acest motiv, revista Avantaje a decis să îi ofere trofeul Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. Elena Pagu a devenit cunoscută pentru performanțele pe care le-a obținut în domeniul sportului, aceasta concurând la campionatele de marș sportiv, competiții în care se situează de cele mai multe ori pe poziții înalte, obținând 3 recorduri mondiale.

Elena Pagu, vlogger internațional la 92 de ani

Sfera online-ului este privită de multe ori cu neîncredere de către persoanele mai în vârstă, acestea găsind cu greutate modalitatea prin care să înțeleagă acest progres al tehnologiei. Nu același lucru se poate spune despre Elena Pagu. Sportiva nu spune niciodată nu provocărilor, motiv pentru care a devenit vlogger internațional la 92 de ani. Mesajul pe care dorește să îl transmită aceasta este că “Inima nu face riduri”, prin această exprimare dorind să sublinieze că vârsta este doar un număr și că trecând de acest detaliu pot fi realizate lucruri mărețe.

Pe lângă activitatea din online, Elena Pagu nu își neglijează nici antrenamentele, aceasta pregătindu-se pentru participarea la Campionatele Europene de șosea pentru veterani, care au loc între 18 și 20 mai, la Alicante, în Spania.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Elena Pagu.

Bianca Hriscu

Foto: pr

Citește și:

La 91 de ani, Elena Pagu este Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. De unde își ia puterea pentru a duce la capăt antrenamentele?

Irina Nistor are o carieră de succes, dar poartă un marele regret în suflet: Mi-aș fi dorit să…'

Cine este Carmen Ginghină, câștigătoarea marelui trofeu Femeia Anului 2017?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse