Irina Nistor are o carieră de succes, dar poartă un marele regret în suflet: “Mi-aș fi dorit să…”


Este cel mai apreciat critic de film al României și pentru că și-a dedicat întreaga viață profesiei, revista Avantaje a decis să îi ofere Irinei Nistor trofeul Femeia Anului 2017 pentru O viață dedicată filmului. Cu toate că are o carieră de succes, Irina Nistor poartă un mare regret în suflet.

Dacă nu ar fi ales să studieze cu atenție lumea filmului, Irina Nistor ar fi vrut să fie medic, dar după cum spune chiar ea, viața a decis ca ea să fie cea care pune diagnostice filmelor. În perioada regimului comunist a lucrat ca translator pentru TVR, iar vocea ei a devenit atunci cunoscută de o țară întreagă.

Cel mai mare regret al Irinei Nistor

După ce i-a fost înmânat trofeul Femeia Anului 2017 pentru O viață dedicată filmului, Irina Nistor și-a deschis sufletul și a mărturisit că dacă cineva i-ar da posibilitatea să dea timpul înapoi, există un singur lucru pe care l-ar schimba.

“Cred că aș avea doi copii gemeni, să fie băiat și fată. Mi-aș fi dorit să am copii. Poate că am avut altfel de copii. M-am gândit la un moment dat(n.r. la adopție), dar mi-am spus pe de-o parte că nu aș fi o mamă foarte bună pentru că sunt mult plecată, n-aș fi putut să îi acord destul timp, iar eu la rândul meu, când am crescut, s-au ocupat de mine și mama și tata și bunica și bunicul, ori eu nu îi mai aveam pe ei toți ca să mă poată înconjura și atunci, cum mie îmi place să fac totul cu multă pasiune și să îmi iasă totul strălucit, nu ar fi ieșit și voiam să fie un copil care să se bucure de prezența mea. Așa că mă mulțumesc cu un pisoi care până și el e nefericit că nu sunt tot timpul pe acasă și nici cățelul meu.”, a spus Irina Nistor.

Deschide materialul video de mai sus pentru a asculta interviul cu Irina Nistor.

Foto: captură video

Citește și:

Irina Nistor, Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului: „Nu există viață fără film'

Anca Bucur, Femeia Anului 2017 la categoria Stil de Viață Sănătos. Cum s-a schimbat viața sportivei după ce a aflat că este însărcinată?

La 91 de ani, Elena Pagu este Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. De unde își ia puterea pentru a duce la capăt antrenamentele?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete