(P) Știai că poţi să îţi transformi bicicleta într-un device revoluţionar cu o roată electrică

Ţi-ai închipuit vreodată că bicicleta pe care o adori şi o foloseşti de câţiva ani se poate transforma într-un device electric, pe care îl poţi controla printr-o aplicaţie? MonkeyBoard prezintă românilor dornici de o plimbare o roată electrică ce le transformă vehiculul preferat într-un device inovator de transport.

Preferăm device-urile pentru că aduc avantajele tehnologiei în produsele şi activităţile noastre dragi. Roata electrică transformă clasica bicicletă într-un vehicul de transport care îţi oferă control total asupra timpului pe care îl petreci pedalând. Astfel, poţi merge pe bicicletă fără să ajungi la serviciu transpirat, obosit ori cu febră musculară.

Ce înseamnă roata electrică

Roata electrică Dream Wheel te ajută să te plimbi cu bicicleta pe distanţe mici, medii şi mari fără să oboseşti sau să transpiri. După instalare, roata îţi transformă întreaga bicicletă într-una electrică, aşa că deţii integral controlul călătoriei.

Roata electrică Dream Wheel de la MonkeyBoard funcţionează pe baza unei aplicaţii cu acelaşi nume, care te ajută să monitorizezi plimbarea. Ai şi un ecran LCD care îţi arată viteza de deplasare, distanţa parcursă, starea bateriei,  numărul de km parcurşi şi în care dintre cele trei viteze se află bicicleta în mers.

Roata are 8 kg și vine în patru dimensiuni, ca să se poată potrivi bicicletelor cu cele mai comune dimensiuni – 20 inch, 24 inch, 26 inch, 27.5 inch. Bateria bicicletei este regenerabilă, adică se încarcă chiar în timp ce mergi.

 

Ce poţi face cu roata electrică Dream Wheel MonkeyBoard

Roata electrică îţi poate echipa bicicleta în doar câteva minute, pentru că este uşor de instalat. Apoi, trebuie doar să decizi ce vrei să faci cu bicicleta.

  • O plimbare relaxantă prin oraş, pentru care nu vrei să depui efort.
  • Un program de exerciţii pe bicicletă care durează fix cât îţi doreşti, fără să se prelungească pe drumul înspre casă.
  • O ieşire în weekend cu prietenii în parc, unde ai libertatea să alegi cât timp din drum vrei să pedalezi.
  • Ocazia de a slăbeşti sănătos pedalând fără ca la final să te expui vântului sau să dezvolţi iritaţii din cauza transpiraţiei.
  • Pe cât este de uşor de instalat, pe atât de ușor este de demontat. Dacă partenerul sau partenera ta are o bicicletă cu roţile de aceleaşi dimensiuni, puteţi folosi amândoi roata fără griji.
  • Ai mai multe ocazii să ieşi din casă şi să pedalezi, tocmai mulţumită roţii electrice. Te poţi îmbrăca într-un outfit elegant, care nu va rămâne cu urmele pedalării.
  • Ai un vehicul de transport inedit, ce se poate conecta la telefonul tău şi, astfel, îţi oferă mai multe informaţii chiar despre drumul tău pe bicicletă.
  • Bateria pe litiu are interfaţă USB, iar aplicaţia se poate conecta la smartphone prin Bluetooth.

 

Dream Wheel te duce către o viaţă mai simplă și mai frumoasă

Pe lângă tot ce oferă, bicicleta are dezavantaje pentru care o poţi evita, uneori, vara când temperaturile sunt foarte ridicate. Există atâtea ocazii când ai putea să foloseşti bicicleta şi de care acum poţi să te bucuri. Roata electrică îţi minimizează aceste inconveniente, în timp ce plusează cu noi ocazii şi feluri în care poţi să îţi utilizezi bicicleta.

Descoperă cum să îmbini tehnologia cu activitatea ta preferată, ca să poţi să te bucuri de toate motivele pentru care te face să zâmbeşti!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse