Dr. Douglas Graham, unul dintre părinții mișcării raw moderne, vine în România pe 20 mai pentru evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports

Back to Natural. Nutrition and Sports

Back to Natural. Nutrition and Sports

Evenimentul va aduce in discutie soluții pentru un stil de viață sănătos, atât prin nutriție, cât și prin sport. Dr. Douglas Graham, atlet de-o viață și adept al mișcării raw din 1978, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume, este autorul a numeroase cărți despre sănătate și alimentație raw și a împărtășit strategiile sale de succes cu publicul larg în cadrul a peste 4.000 de prezentări în întreaga lume.

Recunoscut ca unul dintre părinții mișcării moderne raw, dr. Graham a colaborat cu nume mari din aproape toate sporturile și divertisment, printre care se numără legenda tenisului Martina Navratilova, dar și actrița Demi Moore.

Am crescut consumand o dieta standard occidentala. Am inceput sa fac modificari dietetice cand eram copil. Mama mea era supraponderala, iar cand a inceput dieta, intreaga familie a urmat-o. Am incercat diverse programe si am aflat ca experimentarea dietetica era ceva <>. Ca adolescent, am incercat diferite alimente pentru a vedea daca exista ceva ce ar fi putut contribui la performantele mele atletice. Pana la sfarsitul colegiului, la varsta de 21 de ani, deja eram vegetarian dedicat.

Am devenit vegan aproximativ sapte ani mai tarziu si aproape imediat am inceput sa mananc raw. Pentru urmatorii sapte ani, am incercat sa mananc totul raw, dar reveneam mereu la carbohidratii complecsi amidonici. Mancam fructe la micul dejun si salata pentru celelalte doua mese. La mijlocul anilor &#39;80 am inceput sa experimentez cu cate doua mese de fructe, dar tot mancam alimente amidonice uneori. In cele din urma am incercat sa iau si cina formata din fructe si atunci a fost momentul cand totul a capatat sens.

Mi-am dat seama ca fac un progres. Energia mea a crescut, claritatea mea mentala s-a imbunatatit dramatic. Abilitatile mele fizice s-au imbunatatit in toate privintele. Nevoia de somn mi-a scazut cu 20%. De acolo, intoarcerea nu a fost o optiune, pentru ca ceea ce faceam functiona prea bine.' a declarat Douglas Graham special pentru revista Avantaje.

Dr. Douglas Graham

Puteti afla mai multe informatii direct de la Dr. Douglas Graham pe 20 mai. Evenimentul Back to Natural. Nutrition and Sports va oferi publicului o dezbatere utilă în jurul mai multor teme: Calea sănătoasă pentru a pierde în greutate ușor și rapid, Cum să fii sănătos și să te bucuri de asta în fiecare zi, Cum să devii mai puternic, fără a deveni mai mare și Importanța antrenamentului de forță pentru toate sporturile. De asemenea, toți invitații vor avea acces la activități distractive, precum sculptură în fructe, zonă de sport și loc de joacă pentru copii.

Participanților li se oferă astfel toate motivele să petreacă o zi minunată, în aer liber, într-o locație fermecătoare, învățând despre nutriție și un stil de viață sănătos de la un speaker inspirațional și participând la activități distractive. Dr. Douglas Graham inspiră, motivează, educă și distrează publicul ca nimeni altul.

Intrarea este gratuită, în baza înregistrării participării pe site-ul British School of Bucharest, în secțiunea specială dedicată evenimentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate