EXCLUSIV AVANTAJE: Interviu cu dr. Cristian Viișoreanu, despre lupta împotriva cancerului de sân

“Au fost cazuri de paciente care au așteptat cu tumori mamare aflate în stadiul II, iar după ridicarea restricțiilor de deplasare au ajuns în stadiul III” – dr. Cristian Viișoreanu

Cancerul, cea mai cumplită maladie a omenirii, ne obligă mereu să purtăm o mască și ea să ne ascundă vulnerabilitatea. Din afară, puțini lăsăm să se vadă pietrele de pe suflet sau umerii grei, deși asta nu ne face altceva decât oameni pur și simplu. Fiindcă împotriva lui nu avem, de veacuri, decât speranța. Și căutarea medicală a unor victorii care, în ultimii ani, devin tot mai dese și mai definitive.

Chirurgia oncologică este o muncă istovitoare, prea puţin plătită în România, dar care se bazează pe un element esenţial: vocaţia. Un medic român dăruit cu știința de a face bine pentru cei din jur, a dat viaţă unui proiect unicat: un Institut al Sânului. Un loc în prima linie a unei bătălii complicate şi chinuitoare, cu cancerul de sân. O luptă dificilă căreia doctorul Gabriel Viișoreanu îi ştie multele ascunzişuri şi o poartă, învingând de fiecare dată. Un om care vorbeşte prea puţin despre el însuşi – și nu fiindcă s-ar ascunde ci din modestia celui care știe că a făcut doar ceea ce trebuia – dar despre care vorbesc oamenii și sutele de femei cărora le-a oferit şansa la a doua viaţă, cu prețul a câte 12 ore pe zi de stat în spital.

Vă invităm să urmăriți LIVE, interviul domnului doctor Cristian Viișoreanu acordat in exclusivitate revistei Avantaje.

Citește și:

Cum era tratat cancerul de sân în secolul trecut

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate