Despre www.creativebar.ro sau cum să alegi să fii memorabil în loc de banal

Bifăm an de an o serie întreagă de evenimente: petreceri private sau corporate, gale, nunţi, botezuri şi aniversări. Câte dintre ele sunt îndeajuns de wow pentru a le invidia şi pentru a ne dori ca noi să fi avut acel ceva care face diferenţa la evenimentele noastre?

Creative-Bar_logo

Pentru toţi cei care nu se tem să sfideze convenţiile şi tradiţiile, din cauza celor care îşi doresc evenimente unice, mai presus de orice şi deoarece e o mare provocare să creezi elemente pline de personalitate au apărut www.creativebar.ro  – prima platformă online concept de baruri inovatoare pentru evenimente deosebite, calde scoase din cuptor de către Creative Arts (www.creativebar.ro).

Dincolo de ideile inovatoare, multe dintre ele în premieră pe piaţa din România, Creative Bar-urile www.creativebar.ro  mai aduc şi serviciile complet interactive şi customizabile  – oricine își poate crea propriul bar adecvat tematicii oricărui eveniment. Dacă vă plac dulciurile, dar și ceaiul și cafeaua, vom gândi cea mai bună și cea mai spectaculoasă combinație.

Fie că vin în completarea unui meniu sau ele însele sunt piesa centrală a tot ce e delicios, barurile creative îmbină calitatea și prospețimea produselor cu elementele boeme de decor și vor atrage atenția invitaților pentru scurta perioadă de timp cât vor vor participa la eveniment.

Am gândit pentru pofticioșii rafinați, iubitori de arome apetisante Candy Bar-ul cu prăjituri savuroase de casă. Pregătiți-vă să încercați dulciuri ca la bunica acasă dar și deserturi exotice, inspirate de culturi și tradiții îndepărtate. Fie că vă plac negresele și laptele de pasăre sau baclavalele și cataiful, creăm orice dulce vă e pe plac și îl decorăm cu măiestrie. Recomandat pentru evenimentele cu gurmanzi de toate vârstele.

candybar

Vi se va topi în gură și deliciosul Fruit Bar, în care fructele încetează a fi fructe și devin imaginație pe băț, fantezie în cornet și creativitate  în boluri. Am gândit combinații de fructe inedite pentru orice sezon și ne-am dori să îl vedem la orice petrecere unde nu vă temeți de pete.

fruit barPentru un plus de culoare şi savoare recomandăm un Smoothie Bar la orice eveniment serios sau neserios! Savoarea sucurilor făcute pe loc și culorile lor vesele vor sparge gheața și vor favoriza socializarea.

smoothie bar

Mai departe, ne propunem să vă vitaminizăm şi să vă energizăm cu sticksuri de fructe, sosuri delicioase şi salate proaspete la neconvenţionalul Veggie Bar, în cadru formal sau non-formal, fie că sunteți vegetariani, vegani, raw sau doar curioși.

veggie bar

Pentru cei cu tabieturi, matinali sau, dimpotrivă, pentru somnoroşi, aducem Coffee Bar-ul la orice eveniment. Îl recomandăm la nunţi, aniversări şi zile de naştere care încep foarte foarte devreme sau foarte foarte târziu.

coffee bar

Pentru cei ce apreciază după-amiezele liniștite, Londra și ploaia, am creat barul pe care ne-am dori să îl vedem la petreceri de burlăciţe la ceainărie, nunţi de zi şi botezuri cu dichis – Tea Bar-ul aromat cu dulciuri asortate.

tea bar

La orice eveniment cu dans, socializare și multă multă energie recomandăm deliciosul Mix Bar: diverse tipuri de alune, semințe și fructe confiate, mai autohtone sau mai exotice. Să fie ronțăială!

mix bar

Jurăm solemn să transformăm orice eveniment din banal în extraordinar cu un Wine & Cheese Bar, apreciat de toți cei rafinaţi. Vinul  e ingredientul esențial ale unei experiențe excepționale iar brânzeturile potrivite îi aduc un plus de savoare fie că apreciați alb, roșu sau roze.

wine and cheese bar

Ciocolata caldă ne aduce împreună și ne încălzește mâinile și inimile nu doar în sezonul rece, ne vor spune pasionații, așa că deliciosul Hot Chocolate Bar vă stă la dispoziție cu arome variate și dulciuri bune de tot.

hot chocolate bar

La orice aniversare sau eveniment la care vrem să ne simţim din nou copii, vom aduce un Milk & Cookies Bar. Fursecurile proaspete și laptele cu cacao ne vor transporta cu siguranță înapoi în timpuri pline de năzdrăvănii și joacă.

milk and cookies bar

Și deoarece www.creativebar.ro nu înseamnă doar barurile mai sus, dar funcționează bine la provocări, gândim concepte noi și adecvate tuturor evenimentelor voastre speciale.

Primim idei care să ne stimuleze creativitatea pe [email protected] și 0721.321.890 iar tot ce ne pasionează găsiți pe www.creativebar.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alimente