Descoperire impresionantă făcută de cercetători. Acesta este efectul emoțiilor asupra realității

efectul emotiilor asupra realitatii

efectul emotiilor asupra realitatii

Noile studii realizate de cercetători au scos la iveală un lucru cu adevărat impresionant. Mai exact, emoțiile au un impact asupra realității, nu doar asupra percepției pe care o avem despre aceasta, ci și asupra modului în care arată ea din punct de vedere fizic.

Cercetătorii au realizat trei experimente pentru a vedea în ce mod influențează emoțiile realitatea. În primul experiment, ADN-ul uman a fost izolat într-un container și depozitat într-o cameră separată, dar în apropierea subiectului care era testat. Oamenii de știință au stimulat din punct de vedere emoțional donatorul de ADN și au rămas surprinși să vadă că emoțiile au avut efect și asupra ADN-ului din camera alăturată. Atunci când emoțiile au fost negative, ADN-ul s-a strâns, în timp ce atunci când emoțiile erau pozitive, particulele de ADN s-au relaxat.  Astfel, oamenii de știință au ajuns la concluzia ca emoțiile umane produc efecte care sfidează legile fizicii.

În cel de-al doilea studiu, oamenii de știință au folosit ca material de lucru leucocitele pe care le-au plasat în camere diferite pentru a vedea care sunt efectele ce se produc asupra lor. În acest experiment, donatorulului i-au fost arătate filmulețe cu impact emoțional ridicat. În tot acest timp, ADN-ul prelevat de la donator a fost depozitat într-o altă cameră și a fost urmărit în același timp cu donatorul. În urma studiului s-a descoperit că atunci când donatorul a suferi modificări emoționale și ADN-ul său a suferit aceleași modificări, în același timp, potrivit i-uv.com.

Văzând aceste rezultate, cercetătorii au vrut să meargă cu studiul mult mai departe și să vadă cât de mult pot îndepărata ADN-ul de donator, astfel încât aceste efecte să existe în continuare. Aceștia au oprit studiul în momentul în care între donator și ADN a fost o distanță de 80 de kilometri. Chiar și la această distanță, donatorul și particulele de ADN au avut același răspuns, în același interval de timp, iar concluzia cercetătorilor a fost că cele două pot comunica indiferent de timp și de spațiu.

Cel de-al treilea experiment este cel care i-a șocat cu adevărat pe cercetători. Aceștia au studiat fotonii de lumină în interiorul unui vid. În momentul în care în vid au fost introduse particulele de ADN, fotonii nu s-au mai mișcat în mod aleatoriu, ci au urmat exact geometria ADN-ului.  Cercetătorii au ajuns astfel la concluzia că ADN-ul uman influențează forma pe care o au fotonii de lumină, iar modul în care arată realitatea este complet schimbat.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Motivul pentru care ar trebui să adaugi sare în cafea și nu zahăr

Cum ne influențează cristalele viața

Lucruri din casa ta care îți încarcă inutil factura de electricitate

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse