Scapă de stresul mersului la birou! Învață programare de la 0 și muncește de la mare… depărtare

Te-ai săturat ca zi de zi să te trezești și să fii mereu pe fugă să nu întârzii la birou? Simți cum nivelul de anxietate crește pe măsură ce liftul urcă în clădirea de birouri? Scapă de stres și de sentimentul de constrângere! Învață programare de la 0 și oferă-ți posibilitatea de a munci de oriunde din lume, chiar de pe o terasă de pe plajă, în timp ce briza mării îți mângâie blând fața și aerul sărat îți invadează plămânii.

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui program de mentorat care te ajută să obții primul tău job ca programator în numai 8 luni. Indiferent că ai cunoștințe în domeniul IT, fie ai ambiția de a invata programare de la 0 WellCode, acest obiectiv este realizabil și, deja, sute de persoane l-au atins. Tot ce trebuie să faci este să îndeplinești 3 condiții simple:

  • să asculți de mentori;
  • să dormi 8 ore pe noapte;
  • să lucrezi 15-20 de ore / săptămână.

Cum se desfășoară mentoratul WellCode?

Mentoratul a fost fondat de tânărul clujean în urma experienței dobândite de acesta în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Aici, Petru Trîmbițaș a observat și a conștientizat cât de importantă este relația mentor-discipol și cât de mult ne este influențat succesul profesional de viața personală.

Reîntors în România, Petru Trîmbițaș a pus bazele unui program de învățare menit să 'hrănească' aceste două nevoi. În consecință, vei putea învăța programare de la 0 coordonat de mentori, care îți vor fi alături la fiecare pas. 

Cu toate că vei putea lucra pe platformă independent, de unde vrei tu, când vrei și cât timp îți dorești, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături și te vor ghida constant către găsirea soluției ideale pentru problemele pe care le vei întâlni pe platformă. 

Formarea ta ca programator nu se va încheia însă odată cu parcurgerea integrală a platformei, căci mentorii îți vor rămâne alături și în etapele ulterioare. Aceștia te vor ajuta să îți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte, pe care să le prezinți viitorilor angajatori. Totodată, mentorii te vor îndruma să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice care să te ajute să treci cu brio de interviu și să obții primul tău job ca programator.

A învăța programare de la 0 nu ar fi posibil atât de ușor fără modulul de dezvoltare personală, coordonat de coachi cu experiență vastă în domeniu. Aceștia îți vor arăta cum să înveți să-ți gestionezi gândurile și emoțiile negative, să te automotivezi și să scapi de frica de eșec. 

Totodată, coachii te vor susține să înveți să te organizezi și să-ți setezi un mindset pozitiv, orientat spre succes. Coachii te vor îndruma către găsirea unui stil de viață activ și echilibrat, astfel încât să ai energia de care ai nevoie pentru a te putea concentra și a învăța programare de la 0 în timpul și în ritmul tău.

Nu mai pierde timpul! Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii și oferă-ți posibilitatea de a învăța să scrii cod curat și corect. Îndeplinește-ți visul de a lucra de oriunde din lume, în aer liber, fără a mai simți vreodată presiunea unui program sau constrângerea de a sta ore nenumărate închis într-un birou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial