Cura cu ouă de prepeliță. Beneficii pentru sănătate și mod de administrare

ouăle de prepeliță

Cura cu ouă de prepeliță este noul elixir al tinereții și sănătății.

Vrei să-ți rezolvi problemele de natură sexuală sau pe cele care țin de sănătatea sistemului digestiv? Vrei să ai un sistem muscular sănătos, dar și unul osos ca la 20 de ani? Încearcă, fără să stai pe gânduri, această cură.

Hai să vedem împreună care sunt beneficiile dovedite ale curei cu ouă de prepeliță, dar și care este modul de administrare al acestei terapii:

Cura cu ouă de prepeliță. Beneficii pentru sănătate

Cura cu ouă de prepeliță a fost descoperită de asiatici și de atunci aplicată în toată lumea. În comparație cu oul de găină, oul de prepeliță conține de 8 ori mai mult fier, de 5 ori mai mult fosfor, de 6 ori mai multă Vitamina B1 și de 15 ori mai multă vitamina B2.

În completare, oul de prepeliță „se laudă' cu un plus de vitamine esențiale – A, D3 și E. Cu efect tonic, antioxidant, cura cu ouă de prepeliță oferă o paleta largă de beneficiile clare asupra stării noastre de sănătate.

Având în vedere cele spuse mai sus, hai să vedem cum se traduc acestea punctual.

Cura cu ouă de prepeliță recomandată bolnavilor cronici și celor care au trecut printr-o intervenție chirurgicală. De asemenea, terapia naturistă ne este recomandată nouă, oamenilor care ne plângem că suntem extrem de stresați și de epuizați. Beneficii senzaționale ale acestei terapii au fost înregistrate și în cazul bolnavilor de cancer care trec prin chinuitoarea chimioterapie.

Tratament recomandat împotriva cancerului

Greu de crezut sau nu, ouăle de prepeliță sunt recomandate pacienților care au un nivel crescut de aciditate gastrică, dar și celor care simt să-și îmbunătățească memoria. O categorie aparte minunat „tratată' de binefăcătoarea terapie sunt femeile însărcinate. De aceea, lor li se recomandă fără restricții cura cu ouă de prepeliță. Pe de-o parte datorită complexității nutritive și pe de altă parte datorită faptului că se laudă că le-ar ajuta să nască mai ușor.

Cantitatea mare de siliciu pe care o conțin, transformă ouăle de prepeliță în adevărat elixir pentru bolnavii de plămâni. În acest caz este indicat să se consume pulberea din coji.

Sigur, completăm că indicații în urmarea acestei cure au pacienții care se confruntă cu afecţiuni circulatorii, gută, diabet, boli nervoase, astm broşic, rinită alergică, erupţii cutanate, tuse, sinuzită, eczeme, amigdalită, osteoporoză, spasmofilie, guşă, hipertensiune arterială și impotenţă sexuală.

Cura cu ouă de prepeliță: mod de administrare

Cura cu ouă de prepeliță se ține după o schemă de tratament stabilită în funcție de vârstă și afecțiune. Ouăle se beau crude, pe stomacul gol, fie simple, fie amestecate cu puțină miere de albine. În cazul adulților, între două serii se face pauză circa 3 săptămâni, iar în cazul copiilor circ 3 luni. De preferat, ouăle consumate trebuie să fie proapete, de o zi. În funcție de afecțiune, un tratament complet cu ouă de prepeliță poate fi de 60, 90 sau 120 de bucăți de ouă prepeliță.

Pentru cei care doresc, iată câteva rețete de spanac si oua.

Descoperă care este cel mai bun program de detoxifiere în 10 zile: cum să îți cureți organismul!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate