Cum se ține cura cu apă PI și ce efecte miraculoase are asupra organismului

apa pi

Cu siguranță ai auzit și ai văzut în magazine apa cu titulatura PI. Specialiștii spun că efectul ei este fabulos, iar cura cu apă PI este obligatorie cel puțin o dată pe an.

La prima vedere apa de piramidă- sau apa pi cum i se spune- ar părea panaceu, or, în realitate, se pare că ea nu acţionează asupra unei boli anume, ci chiar asupra organismului întreg, stimulându-l să se apere singur.

Apa cu energie pi are efecte terapeutice demonstrate: calmeză durerile, vindecă răni şi fracturi într-un timp mult mai scurt. Bioterapeuţii spun că apa pi stimulează vitalitatea omului, intensifică puterea de reacţie a organismului, ceea ce duce la accelerarea procesului de vindecare şi la încetarea durerilor.

Energia apei pi vibrează la frecvenţe nemaiîntâlnite, numite „vibraţii cosmice' şi se răspândește egal și orizontal şi vertical, iar la vârf ia naştere o piramidă răsturnată. O piramidă inversă, de energie activă care deţine, la fel, o mare putere de vindecare. Puterea ei maximă se află la o treime din înălţime, indiferent cât de mare este piramida. De ce? Pentru că acolo, în centru ei de greutate, radiesteziştii consideră că energiile pământeşti se întrepătrund. Yin trece în Yang şi invers. Acolo domneşte liniştea şi imobilitatea, lipseşte mişcarea şi viaţa. De acolo porneşte viaţa şi acolo se reîntoarce. Exact la aceeaşi înălţime, se petrece acelaşi lucru şi la fiinţa umană al cărei centru energetic este situat la o treime din înălţime, sub buric, în hara'. De aceea se consideră că piramida de 52 de grade, reprezintă modelul cosmic al creaţiei, acelaşi cu modelul atomic al fiinţei umane.

Reguli pentru cura cu apa PI

Vasul în care este pusă apa sub piramidă este cel mai bine să fie din porţelan sau sticlă.
Locul în care se aşează vasul trebuie să fie situat la o treime de la baza piramidei.
Durata de energizare a apei este de minimum 12 ore sau dupa unii terapeuţi de 24 de ore.
Apa folosită va fi, de preferinţă, de izvor sau plată. Poate fi folosită şi apa de rețea, dar efectul va fi mai slab.
Apa de piramidă nu se fierbe, nu se mai prepara în nici un alt mod. Dacă se folosesc ceaiuri sau alte preparate din plante acestea vor fi puse sub piramidă doar după ce sunt gata prelucrate.
Durata curei cu apa pi va fi mai mare de 14 zile dar nu va depăşi 3 luni consecutiv, după care se face pauză de 2 saptămâni.
Pe parcursul curei se bea doar apă de piramida şi se elimină din dietă alimentele cu aditivi sintetici, carnea, margarina, zahărul.
Nu se cunosc efecte adverse ale acestei ape.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Pentru o viață sănătoasă… mănâncă piersici!

9 specii de animale care au dispărut din România

Care sunt cele mai cunoscute superstiții ale românilor?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate