Cum te ajută magneoterapia

Cum te ajută magneoterapia

Impulser 1

Din 2013, tehnologia Oxford si NASA in materie de magnetoterapie a ajuns in Romania, datorita Impulser. Cand a luat nastere fiinta umana exista un echilibru perfect intre energia magnetica a pamantului si cea umana.

Toate transformarile la care a fost supusa Terra, au facut ca noile energii magnetice ale pamantului sa-si piarda din caracteristicile cu care omul s-a obisnuit. La fel de adevarat este ca si omul a trecut, in evolutia sa, printr-o succesiune dinamica si ridicata de procese.

Daca la nivelul sistemului autohton de sanatate, magnetoterapia a ramas la acelasi nivel ca acum 60-70 de ani, pe piata au aparut tot felul de obiecte incarcate magnetic care au incercat, fara succese notabile, dar cu efecte de amelioare pe termen scurt, sa imbunatateasca starea de sanatate a oamenilor.

Magnetoterapia Impulser ajuta la o mult mai buna circulatie vasculara in tot organismul, creste randamentul functiunilor creierului, mareste nivelul oxigenului din neuroni rezultand implicit o mai buna oxigenare a acestuia.

Sunt cunoscute beneficiile datorate cresterii circulatiei sangvine si transportarea unei cantitatii mai mari de oxigen (scaderea colesterolului, flexibilitatea vaselor de sange, revigoreaza si energizeaza organismul datorita bunei functionari a organelor interne, etc)

Tehnologia Oxford si NASA a Impulser nu se opreste aici. Spre deosebire de magneti, Impulser functioneaza pe un sistem de verificare circuite, se opreste in zonele bolnave si creste frecventa si intensitatea vascularizarii in acea zona cu probleme. Este ideal pentru persoanele cu dureri cronice care, din lipsa de solutii, si-au distrus stomacul si ficatul cu medicamente puternice.

Magnetoterapia, cel putin in aceasta tehnologie furnizata de Oxford si NASA, ajuta in primul rand la ameliorarea imediata a efectelelor si durerilor generate de reumatism, osteoporoza, artrita, artroza, dureri articulatii, reglarea circulatiei sangelui, luxatii, fracturi, hematoame, Alzheimer, Parkinson, epilepsie, nevroze, fobii, etc. Sprijina cu succes functiile sexuale – El poate, Ea vrea.

impulser_logo_3D_colorDaca ar fi sa ne referim strict la romani, mare parte dintre cei care lucreaza in companii au probleme deosebite legate de depresie (sunt arsi), iar daca nu urmeaza la timp tratamente care sa le inlature migrenele, lipsa energiei si celelalte sintome ale depresiei, ajung sa distruga toate organele interne. Inca o motivatie speciala sa folositi magnetoterapia.

Impulser are un număr limitat de restricții. Printre acestea menționam restricțiile pentru copii și gravide, persoane aflate în stare de ebrietate sau care au metale în corp. În timpul tratamentului terapeutic, fumatul e interzis.

Detalii pe www.impulser.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate