Cum se menține în formă Adrian Despot, la 41 de ani: „Lucrurile pe care le mâncăm reprezintă combustibilul nostru!”


Oamenii știu despre el că este solistul trupei „Vița de Vie', dar și că mai nou face parte din juriul emisiunii „Vocea României', de la Pro TV. Între concerte și repetiții, are timp să mai facă și o emisiune la radio, dar și să fie alături de familia lui.

Adrian Despot, căci despre el vorba, a vorbit sincer despre viața lui personală și a povestit câteva detalii, pe care nu le-a mai spus până acum. Artistul a mărturisit cum își petrece timpul liber, dar și care sunt secretele care îl ajută să aibă o apariție de senzație de fiecare dată când urcă pe scenă.

Vezi pozele

„Hobby-ul meu este muzica. În timpul liber fac shopping pe internet, cumpăr diferite microfoane, amplificatoare de studio, boxe, instrumente, chitări, corzi, tunere, cabluri. Eu sunt foarte nișat, dar foarte dedicat pasiunii mele, este până la capăt. Și sfătuiesc pe oricine își dorește să se apuce de muzică, să înceapă de jos, de la nivelul pământ, unde stau cablurile. Când știi să-ți faci meseria cum trebuie, ai așa ca o armură în jurul tău și știi că ești intangibil. Știi totul despre toate lucrurile pe care le atingi. Știi totul despre stativ, despre monitoare,' a spus Adrian Despot.

Întrebat cum reacționează atunci când îl recunosc oamenii pe stradă, cântărețul a avut un răspuns surprinzător.

„La început, în anii 94′, 95′, 96′, reacționam ca un scăpat din copac, nu știam cum să reacționez, nu voiam să mă recunoască nimeni pe stradă, nu voiam să fiu o persoană publică. Mi-a luat foarte timp să mă obișnuiesc cu asta. Nu mi-am dorit niciodată să fiu persoană publică, eu nu voiam decât să cânt. S-a întâmplat lucrul ăsta înainte să mi-l doresc. Nu există nicio diferență între omul Adrian Despot și artistul Adrian Despot. Acum, n-am niciun fel de problemă să mă recunoască lumea pe stradă sau să dau autografe, îmi face plăcere să dau autografe sau să fac poze ' a mărturisit artistul.

Cum se menține în formă Adrian Despot, la 41 de ani

Adrian Despot a vorbit cu sinceritate și despre felul în care se menține în formă la 41 de ani. Cântărețul a dezvăluit că nu poate o ține o dietă strictă, ci chiar din contră, după cum a spus chiar el, îi place mult mâncarea. De asemenea, nu poate renunța la ciocolată.

„Am un prieten foarte bun, pe care-l cheamă Valentin Vasile și sper că nu mă vede acum mâncând ciocolată. El mă ajută să fiu într-o oarecare formă. Dar să definim ce înseamnă formă pentru mine, eu nu îmi doresc să am un trup de zeu, pentru că îmi place păpica, îmi place ciocolata, îmi place viața. Și atunci Valentin mă ajută să am acea energie necesară pentru un concert Vita de Vie.

Valentin Vasile este un care mi-a schimbat conceptul despre alimentație și mi-a făcut foarte mult bine. Îi mulțumesc din suflet că m-a setat pe o cale bună de nutriție. Mi-a explicat că lucrurile pe care le mâncăm sunt combustibilul, ceea ce mâncăm ne dă energie pentru toată ziua, și atunci, am început să fiu mai atent la ce mănânc. La ciocolată nu am putut să renunț, bine nici nu trebuie să renunț la ciocolată,' a mai spus Adrian Despot.

Urmărește interviul integral în materialul video de mai jos!

Suntem live cu Adrian Despot!

Posted by Revista AVANTAJE on 14 Noiembrie 2017

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Despot, amănunte neștiute până acum din culisele show-ului „Vocea României'! Cum își pregătește concurenții din echipă pentru premiul cel mare

Adrian Despot, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „Am renunțat la faimă și la bani pentru a cânta rock cu Vita de Vie'

Adrian Despot va prezenta o emisiune în FM! Cu ce post de radio a bătut palma cântărețul

Imagini emoționante cu soția lui Adrian Despot! Cine este femeia din spatele succesului său?

Primele imagini de la Vocea României cu Adi Despot în juriu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...