Adrian Despot, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „Am renunțat la faimă și la bani pentru a cânta rock cu Vita de Vie”


Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică rock de la noi și se poate lăuda cu o vastă carieră în domeniul muzical. A devenit cunoscut la câțiva ani după revoluție, după ce a participat la emisiunea „Școala Vedetelor'.

Ulterior, a renunțat la faima care a venit odată cu această emisiune, pentru a face ceea ce îi place, și anume să cânte muzică rock. Așa s-a lansat trupa Vița de Vie, care astăzi urcă pe scenă pentru fanii săi de mai bine de 20 de ani.

Adrian Despot, dezvăluiri despre începuturile carierei sale

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Adrian Despot a vorbit cu plăcere despre începuturile sale în lumea muzicală.

Vezi pozele

„Vița de Vie a început în 1996, a început cu mine făcând parte din „Școala Vedetelor', a fost o emisiune pe TVR, a fost primul talent show ever. Era o isterie, ce se întâmpla cu „Școala vedetelor', era un fenomen de masă și ce se întâmpla cu noi în tuneu prin țară, cu piețe pline. Era practic prima mână la artiști care ieșeau pe piață după revoluție, erau primii artiști tineri.

Eu am renunțat la „Școala de vedetelor', care a fost ca o rampă de lansare, am plecat la Vița de vie, care era o formație total necunoscută și am început practic de la zero. Am preferat să am la concert doi oameni care vin acolo pentru mine și pentru muzica mea, și nu pentru 80 000 de oameni, care vin acolo pentru că e un fenomen cool. Și se pare că am făcut alegerea bună, chiar dacă lumea spune că renunț la turnee, la faimă, la bani și te duci să cânți cu o trupă de rock. Și le-am zis că da, asta vreau eu să fac. Și iată că după 20 de ani, Vita de Vie este ce este,' a povestit Adrian Despot.

Artistul a explicat cum arată o sesiune de repetiții alături de colegii săi de trupă.

Îmi place să încep de dimineața, mă trezesc pe 7, iar 8 sunt apt de muncă. Suntem o formație care cântă foarte mult, cântăm la concerte, repetițiile le facem pe scenă, avem concerte de 3 ori pe săptămână. Noi am făcut planul să lansăm noul album în anul 2018, în toamnă. Până acum am lansat două single-uri, „Hai hui' și „Dur de-a dura', mai avem încă patru piese de făcut, estimăm cam câte trei luni de zile pentru fiecare, iar în astea trei luni de zile includ și filmatul videoclipului, pentru că ne dorim ca fiecare single să aibă și un video clip. 

La „Megastar' a fost foarte tare, pentru că am avut niște colegi foarte mișto, ne înțelegeam foarte bine între noi. Era CRBL, în locul lui Răzvan Mazilu, Aura Urziceanu și Virgil Ianțu. Era foarte mișto pentru că mergeam efectv noi pe teren, la casting-uri,' a povestit Adrian Despot, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Urmărește interviu integral în materialul video de mai jos!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Despot va prezenta o emisiune în FM! Cu ce post de radio a bătut palma cântărețul

Imagini emoționante cu soția lui Adrian Despot! Cine este femeia din spatele succesului său?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...