Primele imagini de la Vocea României cu Adi Despot în juriu

Primele imagini de la Vocea României

Primele imagini de la Vocea României cu Adi Despot în juriu arată o schimbare de locuri: noul venit ocupă scaunul câștigător.

Primele imagini de la Vocea României

Primele imagini de la Vocea Românie, ediția a 7-a

Statistic vorbind, antrenorul care a ocupat primul scaun a câștigat până acum cele mai multe ediții ale Vocii României. Dacă Tudor Chirilă a observat acest lucru, gestul lui de a ceda locul noului venit este mai presus de cele mai înalte standarde cavalerești.

După surpriza extraordinar de plăcută a prestației lui Tudor Chirilă de la venirea lui în emisiune, ne așteptăm la un important aport de competență și carismă din partea lui Adi Despot. În orice caz, nivelul de sex appeal al juriului a ajuns la cote amețitoare!

Așadar, tehnic vorbind, sezonul 7 a început. S-a filmat primul blind, s-au desfășurat primele bătălii pentru concurenții cei mai râvniți. Organizatorii spun: „După primele ore petrecute împreună în această formulă, chimia dintre antrenori a fost evidentă'. Nici nu ne așteptam la altceva. Și continuă: „cei patru au reușit să dezvolte o relație excelentă, dar au rămas în același timp și foarte ambițioși, deciși să-și formeze cele mai bune echipe și să câștige marele trofeu.'

Evident, Lori a avut unul dintre comentariile ei picante cu privire la noul jurat: „Îmi plac prospăturile, vreau să stau lângă cineva nou.'

Presupuneri și urări de succes

De ce a ieșit Marius Moga din formula de juriu de la Vocea României? Probabil, pentru că și-a descoperit adevărata mare vocație pedagogică: lucrul cu copiii. Având el însuși o alură juvenilă care atrage copiii și le dă curaj și încredere, rezultatul s-a văzut imediat. Eleva lui, Maia Mălăncuș, este câștigătoarea primei ediții Vocea României Junior, satisfacție pe care Marius Moga n-a avut-o în competiția „pentru oamnei mari'. Deși presupunem că a fost la fel de dăruit și de competent.

Marele absent din primele imagini de la Vocea României, ediția a 7-a

Marele absent din primele imagini de la Vocea României, ediția a 7-a, fiți liniștiți, este prezent în platou. Pavel Bartoș este, în continuare, prezentatorul emisiunii. Suntem asigurați că este tot așa cum îl știm, „plin de umor și energie'.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber