Bianca Mereuță: “Lectura m-a ajutat să depășesc depresia postnatală”


Bianca Mereuță este femeia care a investit tot ce avea în cărți și, astfel a deschis prima bibliotecă privată din România. Bianca Mereuță: Lectura m-a ajutat să depășesc depresia postnatală'.

La 10 kilometri de Cluj-Napoca, în comună Floreşti, se găsește cea mai mare bibliotecă privată cu cărți pentru copii din România.

Bianca Mereuță este femeia care visează la o lume mai bune cu ajutorul lecturii.

Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor, a reușit într-o eră a tehnologiei să scoată la lumină cartea.

Nu a fost un drum ușor, dar din punctul de vedere al Biancăi, greu este relativ.

“Ca pe orice drum e nevoie să fii consecvent, e nevoie să știi unde vrei să ajungi și care e țelul tău…și atunci obstacolele care apar sunt ușor depășite, pentru că tu știi ce îți dorești”, afirmă Bianca Mereuță.

Revista Avantaje a desemnat-o pe Bianca Mereuță, Femeia anului 2018 pentru Promovarea Dragostei de Carte în Rândul Copiilor.

Bianca Mereuță: Lectura m-a ajutat să depășesc depresia postnatală'

În materialul video de mai sus, Bianca Mereuță ne-a mărturisit cum a ajutat-o lectura în momentele dificile, cui datorează dragostea de carte, dar și ce își dorește pentru copiii din România.

 

Iulia Sandu

Foto:Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...