Imagini emoționante cu soția lui Adrian Despot! Cine este femeia din spatele succesului său?

Adrian Despot este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică rock din România, iar trupa Vița de Vie se bucură de un succes nebun de mai bine de 20 de ani. De curând, artistul a devenit și unul dintre jurații emisiunii „Vocea României', după plecarea lui Marius Moga.

Toată lumea îl cunoaște pentru aparițiile sale pe scenă, dar și la televizor, dar puțini știu că în viața sa privată, Adrian Despot este un familist convins. Cântărețul este lângă aceeași femeie de mai bine de 20 de ani, pe care o cunoaște de pe vremea când era la liceu, în clasa a zecea.

Cum arată soția lui Adrian Despot?

Pe femeia din viața lui o cheamă Lisa Sandra Despot și s-a căsătorit cu ea, în secret, în anul 2003, după 11 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii frumoși, pe nume Toma și Maia. Adi a impresionat-o pe soția lui, încă din adolescență.

„Eu jucam baschet în curtea liceului ei, iar în pauzele dintre meciuri cântam la chitară Beatles, Phoenix, cred că zgomotul a atras-o. Noi doi suntem firi diametral opuse şi tocmai acesta este motivul pentru care suntem împreună de 20 de ani. Suntem Yin şi Yang, tensiune şi relaxare. Ne completăm reciproc şi doar împreună devenim întregi', a povestit Adrian Despot, solistul trupei „Vița de Vie', într-un interviu mai vechi.

Trupa „Vița de vie' are aceeași fani de ani de zile, iar cei care îl cunosc pe Adi Despot știu foarte bine că el a fost o fire discretă dintotdeauna. Mereu a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, iar în presa a vorbit numai despre activitățile sale profesionale.

Pentru a vedea cum arată soția lui Adrian Despot, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, click.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Schimbare importantă în juriul de la „Vocea României'. Cine va fi noul jurat?

Mesajul lui Tudor Chirilă după plecarea lui Marius Moga de la emisiunea „Vocea Romaniei'

Adrian Despot – ,,Muzica dezvoltă creativitatea,,

Adrian Despot si clanul sau

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete