Adrian Despot, amănunte neștiute până acum din culisele show-ului „Vocea României”! Cum își pregătește concurenții din echipă pentru premiul cel mare


Noul sezon al emisiunii „Vocea României', de la Pro TV a început cu o schimbare importantă. Astfel, show-ul a debutat anul acesta cu un artist în ipostaza de jurat și antrenor. Este vorba despre Adrian Despot, care stă acum pe scaunul lui Marius Moga.

Chiar dacă a fost ceva nou pentru el, Adrian Despot a acceptat această propune cu zâmbetul pe buze și luptă cu cele mai bune arme ale sale pentru ca echipa lui să aibă rezultate excelente.

Vezi pozele

Adrian Despot, amănunte neștiute până acum din culisele show-ului „Vocea României'

În cadrul unui interviu pentru Revista Avantaje, artistul a vorbit deschis despre felul în care privește el experiența de la „Vocea României', dar și despre felul în care își pregătește concurenții pentru show-urile live.

„Mă bucur foarte tare că fac parte din emisiunea asta, pentru că eu sunt om foarte pasionat de muzică și de tot ce ține de muzică, incluzând și televiziunea. Eu cu Tudor și cu Loredana, ne știm de o mie de ani, batem aceleași drumuri ale țării. Când am ajuns la „Voce', am descoperit o echipă de 200 de oameni, care sunt toți la fel de pasionați de ceea ce fac, precum sunt și eu. Și atunci mi-am dat seama că aici trebuie să fiu, pentru că aici lucrurile se desfășoară la nivelul de profesionalism pe care eu îl cer de la toți colaboratorii mei.

Cum pregătesc concurenții? Petrecem foarte mult timp împreună, vin de la repetiții cu ei acuma și după masă mă reîntorc la repetiții cu ei. La repetiții, stăm foarte mult împreună și lucrăm foarte intens pe foarte multe planuri, pentru că sunt foarte puncte de atins, și estetica și apariția pe scenă. Dar vreau să îi cunosc pe fiecare în parte, vreau să-i cunosc pe fiecare în parte, vreau să știu detalii din viața lor. Vreau să-i știu la fel de bine ca pe buzunarele mele, ca să știu ce lucruri din poveștile lor, îi pot face pe ei mai implicați în melodiile pe care le cântă, să am pârghiile la-ndemână, să știu să trag de ele. Sunt mici detalii din viața personală, care pot conta foarte mult dacă melodia este aleasă bine și dacă în versurile melodiei, dacă concurentul se regăsește cât de puțin.

Concurenții au anumite blocaje, dar orice blocaje reprezintă o provocare pentru mine, ca să îi fac să treacă peste lucrul ăsta. Până acum, am reușit. Am constatat că deși toți opt, sunt pregătiți de luptă, fiecare are un mod de abordare diferit pentru a ajunge la acest premiu,' a povestit Adrian Despot, pentru Revista Avantaje.

Urmărește interviul integral în materialul video de mai jos!

Suntem live cu Adrian Despot!

Posted by Revista AVANTAJE on 14 Noiembrie 2017

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adrian Despot, dezvăluiri despre începuturile carierei sale: „Am renunțat la faimă și la bani pentru a cânta rock cu Vita de Vie'

Adrian Despot va prezenta o emisiune în FM! Cu ce post de radio a bătut palma cântărețul

Imagini emoționante cu soția lui Adrian Despot! Cine este femeia din spatele succesului său?

Primele imagini de la Vocea României cu Adi Despot în juriu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedetele răspund...