Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, “eroinele” care fac un spital: “Dacă ceva nu merge, fă un pas înapoi ca să-ți iei avânt”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu sunte două femei minunate care prin Asociaţia “Dăruieşte Viaţă” au reușit să strângă din donaţii şi sponsorizări banii necesari construirii primului spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din România. Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, femeile care fac un spital: Dacă ceva nu merge, fă un pas înapoi ca să-ți iei avânt'.

Prin fapte și prin propriul exemplu au demonstrat că se poate! Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu ne-au arătat că spitalele pot fi făcute de oameni simpli…

S-au lovit de multe uși închise, în țara lui “nu se poate”…Dar niciodată nu au simțit că își doresc să depună armele și să renunțe la visul lor.

Au fost supranumite “femeile care salvează vieți”. Însă ce și-au spus atunci când au simțit că au obosit? Nimic! Pentru că simțul umorului și voia bună au fost armele care le-au salvat în momente mai puțin plăcute.

Cu răbdare și cu o voință de fier au fondat Asociația Dăruiește viață, iar acum construiesc un spital dedicat copiilor bolnavi de cancer.

Revista Avantaje le-a premiat cu Marele trofeu Femeia Anului 2018, pentru că lor li se datorează construirea primului spital de oncologie pediatrică din România, cu fonduri exclusiv private.

“Dacă ceva nu merge, fă un pas înapoi ca să-ți iei avânt”

În materialul video de mai sus, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu ne-au mărturisit ce sentimente le-au încercat atunci când li s-a împlinit visul, ce sacrificii au făcut pentru acest proiect și ce le face fericite. Merită să dai play!:)

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedetele răspund...