Melania Medeleanu a devenit mamă la începutul acestui an! Vedeta TV nu renunță însă la dorința de a adopta

Melania Medeleanu

La sfârșitul lunii ianuarie a anului acesta, Melania Medeleanu a devenit mamă pentru prima oară.

Melania Medeleanu a devenit mamă pentru prima oară la începutul acestui an! Vedeta TV nu renunță însă la dorința de a adopta

Acum, la aproape cinci luni de la aducerea pe lume a fiului ei, fosta prezentatoare TV a vorbit despre cât de mult a luptat pentru a deveni mamă.

Visul i s-a îndeplinit, însă vedeta TV nu renunță la dorința de a adopta. Demersurile în acest sens le-a făcut înainte de a rămâne însărcinată.

„Îmi doream foarte mult acest copil, iar faptul că nu apărea era, pentru mine, un semn că trebuie să am grijă nu doar de unul, ci de mai mulți.

Uitându-mă la afterschool-ul social de la Clinceni, la MagiCAMP, simțeam că rolul meu era să pun cadrul în care ulterior, o armată de oameni să vină și să aibă grijă de acești copii.

Practic să se lipească toate sufletele astea mici și mari”, a declarat Melania, inițiatoarea proiectelor MagiCAMP și MagiHOME, într-un interviu oferit publicației online Life.ro.

Melania a început demersurile pentru a adopta un copil, însă drumul nu a fost unul lipsit de obstacole.

Dimpotrivă, timp de un an, deși are certificat de părinte adoptiv, Melania nu a fost contactată deloc.

„Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu”

„Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. 

Așa că am pregătit actele pentru adopție. Am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator.

Am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca, în cele din urmă, Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu.

Eu nu am ajuns în procedura de adopție din cel puțin două motive: unul e că, deși am certificatul de părinte adoptator de mai bine de un an, n-am fost chemată să văd nici măcar un copil.

Și n-am cerut un copil de până într-un an sau care să fie blond, cu ochi albaștri. Pe de altă parte, l-am primit pe Radu acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită încât n-au mai încăput alte lupte.

Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel”, a mărturisit vedeta pentru Life.ro.

Timp de opt luni, Melania și-a ținut sarcina secretă.

„Când alegi să-ți asumi un rol cu o componentă publică îți dai seama că, implicit, multe perechi de ochi vor fi ațintite asupra ta și că ce faci, ce zici, cum acționezi poate fi supus unei analize amănunțite.

Adesea și foarte subiective. Am împărțit cu voi și bune și rele, provocări, reușite, eșecuri, povești personale și profesionale.

Fiecare persoană decide care e limita potrivită pentru sine până la care își dorește să împărtășească detalii despre viață care începe dincolo de ușa casei.

M-am străduit de-a lungul timpului să-mi țin viața privată departe de ochii publicului. Să-i protejez în acest fel pe cei ce-mi sunt apropiați și care n-au nicio vină că eu am ales o meserie care implică uneori și lumina reflectoarelor.

În proaspăta mea familie, în care doar eu sunt ceea ce se cheamă «persoană publică», aş vrea, şi cu ajutorul vostru, să rămân consecventă acestui principiu.

Cu atât mai mult în această perioadă de maximă vulnerabilitate, cu încărcătură emoţională uriaşă, în care, după 9 luni de fluturi şi griji, voi primi cel mai frumos, cel mai aşteptat dar al vieţii mele, la care aproape că nu mai îndrăzneam să sper: un prunc minune.

Vă mulţumesc pentru înţelegere şi discreţie”, mărturisea atunci vedeta, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Cum arată acum primul soț al Anamariei Prodan? Fostul cuplu a rămas în relații bune

Cum scapă Gabriela Cristea de kilogramele puse în timpul sarcinii

Lili Sandu, despre nuntă: „Mi-aş dori să fie undeva pe plajă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedetele răspund...