Cum să-ţi fereşti casa de energii negative!

hepta_1460039Constructia propriu-zisa

Atunci cand construiesti sau achizitionezi o casa, trebuie sa urmaresti zece obiective principale:

 1. Alegerea sau examinarea atenta a terenului unde va fi construita casa – in functie de nevoile viitorilor locuitori, dar si de mediul inconjurator natural si artificial al terenului, de istoria si de destinatia sa din trecut.
 2. Determinarea amplasarii casei pe teren – trebuie sa tii cont de: conditiile impuse de legislatie, elementele geografice (orientare, relief, cursuri de apa, vegetatie etc.), aspectele geologice (studiul subsolului).
 3. Cautarea orientarii ideale a cladirii – orientarea de baza este cea cu fatada spre sud, facilitand utilizarea si controlul energiei solare.
 4. Calcularea dimensiunilor si ritmului cladirii – implica o intelegere profunda a locului, iar succesul demersului va fi rezultatul unei colaborari stranse intre tine, ca viitor locuitor al casei, si arhitect.
 5. Proiectarea unei case cu consum mic de energie – este bine sa poti profita de abundenta energiei solare in mod gratuit, realizand astfel economii importante pe termen lung.
 6. Evitarea conflictelor intre energiile telurice naturale si tehnologiile moderne – cresterea in putere a retelelor H are loc in detrimentul retelelor naturale, care vor disparea treptat.
 7. Evaluarea orientarii si a dispunerii camerelor in functie de utilizarea lor – dupa formele si functiile pe care le dai mediului care te inconjoara, te vei simti plina de energie sau, dimpotriva, slabita.
 8. Intelegerea si respectarea miscarilor energetice – inainte de a lua decizia finala, este bine ca terenul sa fie vazut de un geobiolog sau de un radiestezist pentru a te asigura ca locul este benefic si nu se va afla la originea stresului sau problemelor tale de sanatate (vezi caseta).
 9. Materialele de constructie – este deosebit de important ca materialele sa fie de calitate si intr-o gama compatibila cu obiectivele tale. Trebuie sa le ai in vedere pe cele cu efecte benefice:
 • piatra: temeliile caselor fabricate din acest material vor fi capabile sa transmita intregului habitat undele cosmice si telurice;
 • argila: este unul dintre cele mai bune materiale din punctul de vedere al sanatatii, pentru ca are proprietati terapeutice de regenerare;
 • lemnul: este un regulator al umiditatii, respinge electricitatea statica si izoleaza radioactiv;
 • mortarul si tencuiala: varul este liantul cel mai potrivit pentru mortarul din zidarie si tencuiala;
 • metalele: cele mai folosite sunt cuprul (instalatii sanitare) si zincul (pentru exterior).10. Forma casei si a elementelor sale componente – tine cont de caracteristicile celor patru forme originale:
 • cercul: corespunde apei si reprezinta dezvoltarea, starea de bine, hrana si protectia;
 • patratul: simbolizeaza pamantul, stabilitatea, durata, concentrarea;
 • spirala: reprezinta aerul, mobilitatea, intuitia si evolutia;
 • trunghiul: corespunde focului, fiind simbolul evolutiei spirituale, al inspiratiei si al fortelor vitale.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni