Cum putem să ne facem curățenie în suflet și în viață

curatenie in suflet

În perioada Paștelui fiecare dintre noi vrem să ne simțim mai curați din punct de vedere spiritual și cu sufletul liniștit. Pentru a realiza acest lucru este nevoie să acționăm în câteva zone strategice și să facem puțină curățenie și ordine în viața noastră. Loredana Vlădăreanu, coach și trainer, explică cum putem să ne transformăm viața  prin gesturi mici, dar de mare însemnătate.

Cum ar fi să avem o obişnuinţă regulată de a ne face curăţenie şi ordine prin gânduri, emoţii, comportamente, trăiri, acţiuni, relaţii şi tot ceea ce mai înseamnă viaţa noastră? Şi mai ales să nu aşteptăm Paştele sau Crăciunul pentru a curăţa ungherele întunecate din noi? Când ţi-e curat şi bine în suflet şi în minte, viaţa capătă armonie.

Vrei o iubire nouă sau una în care să îţi fie bine? Fă curat. În relaţiile actuale şi cele din trecut. Învaţă din ele şi lasă deoparte ce nu îţi mai foloseşte. Fă loc şi Universul îl va umple.

Vrei bunăstare şi prosperitate? Fă-ţi curat în portofel. Ordonează: facturi, bani, chitanţe, orice. Plăteşte ce ai de plătit şi manifestă-ţi recunoştinţa pentru că ai avut cu ce plăti.

Vrei un job în care să te simţi bine? Stabileşte-ţi cum vrei să fie. În detaliu. Oameni, birou, şefi, atmosfera, condiţii, salariu. Şi apoi fă-ţi un plan cum să ajungi acolo. O să ai ceva de muncă pentru ca să-l găseşti, dar aşa este şi firesc. Însă cel mai important este să te detaşezi de ceea ce nu îţi place la jobul actual. Adică să faci curat în starea şi atitudinea ta. Să cauţi un nou job nu cu o stare de frustrare, furie, dezamăgire, ci cu o stare pozitivă, detaşată de trecut.

Vrei prieteni de încredere alături de tine? Vezi cum sunt cei pe care-i ai deja. Nu sunt ceea ce vrei tu? Fă ordine şi curăţenie. Fă loc. Şi caută locuri sau metode prin care să atragi şi să alegi altfel de oameni. Stabileşte-ţi, ca şi cu job-ul, cum vrei să fie acei oameni. Şi manifestă şi tu acele comportamente pe care le vrei la ei. Şi Universul îţi va da.

Indiferent ce vrei să fie altfel în viaţa ta, înainte de toate… fă curat în tine. În sufletul tău. În mintea ta.

Lasă să vină Paştele şi-n sufletul, în mintea şi în viaţa ta. Primeşte-l curat şi plin de lumină.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Rugăciunea de dimineață a părintelui Arsenie Boca, cea mai scurtă cale către liniștea sufletului

Cum să-ți liniștești mintea și trupul: cele mai eficiente plante cu efect calmant

Cea mai generoasă zodie. Atunci când iubește, dăruiește cu tot sufletul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate