Cum poți arde până la 120 de calorii pe oră fără efort? Îți lucrezi abdomenul fără să fie nevoie să te ridici din pat

cum poți arde până la 120 de calorii pe oră fără efort

Sportul este cea mai simplă modalitate prin care pot fi arse caloriile. Acest lucru implică executarea corectă a unor exerciții complexe și care să solicite mușchii. Ce-ai zice dacă ai putea arde până la 120 de calorii pe oră fără efort? Pare ireal, însă mai mulți cercetători au descoperit că acest lucru este posibil.

Sportul și alimentația corectă sunt cele două elemente care au un rol major în lupta împotriva kilogramelor în plus. Chiar dacă eficiența acestora nu poate fi contestată, oamenii de știință spun că există o modalitate mult mai simplă prin care se poate slăbi.

Cum poți arde până la 120 de calorii pe oră fără efort?

O metodă simplă care lucrează mușchii din zona abdomenului și cu ajutorul căreia pot fi arse până la 120 de calorii pe oră este râsul. Un nou studiu a arătat că o porție sănătoasă de râs, până la lacrimi, are capacitatea de a tonifia mușchii oblici și de a arde un număr impresionant de calorii.

“Acest studiu arată că vizionarea emisiunilor de comedie vă poate ajuta să obțineți acele pătrățele mult dorite prin lucrarea mușchilor oblici, acest obicei fiind mai eficient decât abdomenele.”, a declarat Dr. Helen Pilcher, coautorul studiului, potrivit thesun.co.uk.

Deși până acum se credea că râsul îngrașă, noile cercetări vin să demonteze acest mit. Mai mult decât atât, cercetătorii spun că cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când oamenii râd cu voce tare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Știai că placa de îndreptat părul are un termen de valabilitate? Uite cum îți dai seama că ai nevoie de una noua

Oamenii de știință au descoperit ce odorizant de mașină reduce riscul de accidente

Caloriile goale, sursa kilogramelor în plus. La ce alimente trebuie să renunți pentru a avea o siluetă de vis?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse