Știai că placa de îndreptat părul are un termen de valabilitate? Uite cum îți dai seama că ai nevoie de una noua

placa de îndreptat părul are un termen de valabilitate

Cu toate că nu vei găsi o dată fixă inscripționată pe placa de îndreptat părul, acest dispozitiv are un termen de valabilitate. În momentul în care folosești o placă de îndreptat părul un timp îndelungat, podoaba capilară poate avea de suferit. Anumite semne te pot ajuta să îți dai seama că e nevoie renunți la vechiul instrument pentru aranjarea părului și să îți achiziționezi unul nou.

Îndreptarea părului este modalitatea la care apelează majoritatea femeilor atunci când își doresc o coafură perfectă și care să fie gata rapid.  Pentru a obține cele mai bune rezultate, femeile folosesc placa de îndreptat părul, un instrument care nu lipsește din aproape nicio locuință.

Știai că placa de îndreptat părul are un termen de valabilitate?

Poate că nu te-ai gândit niciodată că placa de îndreptat părul are un termen de valabilitate, însă acest lucru este cât se poate de real. Dacă ți-ai cumpărat un astfel de dispozitiv în urmă cu mai mulți ani și încă funcționează, atunci ar trebui să iei în calcul principalele semne care îți arată că placa pe care o folosești îți poate afecta firul de păr.

Cu toate că nu s-a stricat, placa de îndreptat părul ar trebui înlocuită atunci când ești nevoită să treci de mai multe ori peste firul de păr pentru ca acesta să fie perfect drept. O placă de îndreptat părul care funcționează corect ar trebui să emită o lumină care să indice când temperatura este cea corectă, potrivit thesun.co.uk. Dacă lumina se stinge și se aprinde de mai multe ori în timpul utilizării plăcii, acest lucru indică o defecțiune, ceea ce înseamnă că placa nu reușește să păstreze o temperatură constantă, iar riscul ca firul de păr să se ardă este foarte mare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Castelul Karolyi, locul din România care atrage anual peste 50.000 de turiști. De ce vor oamenii să ajungă aici?

Câte calorii ar trebui să consumi zilnic dacă vrei să slăbești?

Ce trebuie să faci pentru ca 2019 să fie un an perfect? Detaliile care te vor ajuta să ai parte doar de reușite

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse