Cum îți dai seama că iubitul te minte pe Whatsapp?

shutterstock_669213496

De când tehnologia a evoluat, este mai simplu ca niciodată să păstrezi legătura cu iubitul tău pe tot parcursul unei zile. Chiar dacă nu sunteți unul lângă altul fizic, vrei să îl simți aproape, să îl saluți sau să îți spună ce face. Aștepți ca el să facă la fel și ești dezamăgită când nu primești niciun semn timp de mai multe ore. Dacă îl suni și nu răspunde, te gândești că e ocupat și îi trimiți un SMS. Dacă nici așa nu răspunde, e simplu: intri pe Whatsapp. Sigur În felul acesta vei vedea cÂnd e disponibil, când citește mesajul tău. Dar nu e chiar așa… Iată cum îți dai seama că iubitul te minte pe Whatsapp?

Iată câteva trucuri care îl vor da de gol:

  •             – Tu crezi că el nu a citit mesajul deoarece whatsapp îţi arată că nu l-a văzut. Există însă un truc prin care poate să îl citească fără ca tu să îți dai seama: activându-și modul avion pe telefon. Durează doar câteva secunde, apoi revine la modul normal de utilizare, iar mesajul apare ca nefiind citit.
  •             – Întârzie mult cu răspunsul. Sigur, are nevoie de timp să se gândească înainte de a scrie, dar dacă întârzie foarte mult și în mod repetat să răspundă, probabil că nu își dorește să o facă. Sau poate e ocupat. Cu ce sau cu cine poţi afla de la el, dar asta nu înseamnă să devii paranoică și să îl urmărești permanent.
  •             – Utilizează o medie de 7 cuvinte atunci când îţi răspunde. Cum așa? Oamenii de știinţă de la Universitatea Cornell din New York au descoperit că mincinoșii folosesc o medie de 7 cuvinte pentru a se scuza, după ce au analizat conversaţiile a 1703 persoane timp de o săptămână.
  •             – Nu folosește eu' sau al meu', în acest fel acoperindu-și minciuna. Folosește des tu', al tău', dar evită să asocieze ceea ce spune cu sine.
  •             – Evită întrebările, preferând să nu răspundă sau să schimbe subiectul. Minciuna este inconfortabilă, așa că îi este mai ușor să evite un răspuns direct.
  •             – Nu răspunde concret, ci folosește cuvinte ca probabil', se poate', nu știu', să văd'

Foto: Shutterstock

Citește și:

Love and Marriage… Iată care sunt miturile despre iubire și căsătorie cel mai des întâlnite

10 lucruri pe care NU trebuie să le spui NICIODATĂ partenerului de viață

9 semne de manipulare emoțională. Cum să-i recunoști pe cei care încearcă să obțină totul de la tine fără să dea nimic în schimb

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Dragoste & Sex