Cum îl anunţi că eşti însărcinată? 8 idei haioase

Cum îl anunţi că eşti însărcinată? 8 idei haioase

Peste ani, vă veţi aminti cu emoţie de acest moment important. Iată câteva idei:

Jocul „rece, cald, frige…“

Într-un moment de linişte, spune-i că un mic cadou ascuns îl aşteaptă. Propune-i să-l caute şi ghidează-l prin cuvintele rece sau cald, aşa cum te jucai când erai mică. Când se apropie de tine şi mai ales de burtă atenţionează-l că frige.

Trimite-i un pachet special la locul de muncă

Cumpără o păpuşică şi o maşinuţă, şi livrează-le cumva la biroul lui. Fără îndoială, pe moment nu va înţelege mesajul la care tu te-ai gândit, acela de a-i sugera că va fi tată de fetiţă sau de băiat, dar poate îi dau colegii o mână de ajutor în a-l descifra şi-l vor felicita. Amintire de neuitat, nu-i aşa?

Pregăteşte un cadou inedit

Născoceşte un pacheţel care te duce cu gândul la naştere şi care conţine de exemplu, o pătură, o suzetă, scutece, un autocolant „Bebe la board…“. Pregăteşte-i cina lui preferată, la lumina lumânărilor şi adu-i cadoul împachetat frumos. Nu uita să captezi într-o fotografie imaginea viitorului tată la vederea conţinutului.

Mesaj printr-un tricou personalizat

Este foarte uşor în zilele noastre să imprimi tot ce vrei pe un tricou: o fotografie, un mesaj, un desen etc. Poţi să aplici de ex. o fotografie cu ultrasunete, sau un mesaj de genul: „în curând, tată!“. Lasă-l prin casă, într-un loc pe care nu-l poate rata.

O manual/ghid special destinat viitorului tătic

Există foarte multe cărţi pe această temă. Alege una cu titlu sugestiv, chiar distractiv („Tatăl gravid“) şi las-o lângă perna lui ori pe noptieră. I-o poţi oferi cadou cu ocazia unui eveniment special: ziua tatălui, ziua îndrăgostiţilor…

Citeşte tot articolul aici
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii