Cum îl anunţi că eşti însărcinată? 8 idei haioase

Peste ani, vă veţi aminti cu emoţie de acest moment important. Iată câteva idei:

Jocul „rece, cald, frige…“

Într-un moment de linişte, spune-i că un mic cadou ascuns îl aşteaptă. Propune-i să-l caute şi ghidează-l prin cuvintele rece sau cald, aşa cum te jucai când erai mică. Când se apropie de tine şi mai ales de burtă atenţionează-l că frige.

Trimite-i un pachet special la locul de muncă

Cumpără o păpuşică şi o maşinuţă, şi livrează-le cumva la biroul lui. Fără îndoială, pe moment nu va înţelege mesajul la care tu te-ai gândit, acela de a-i sugera că va fi tată de fetiţă sau de băiat, dar poate îi dau colegii o mână de ajutor în a-l descifra şi-l vor felicita. Amintire de neuitat, nu-i aşa?

Pregăteşte un cadou inedit

Născoceşte un pacheţel care te duce cu gândul la naştere şi care conţine de exemplu, o pătură, o suzetă, scutece, un autocolant „Bebe la board…“. Pregăteşte-i cina lui preferată, la lumina lumânărilor şi adu-i cadoul împachetat frumos. Nu uita să captezi într-o fotografie imaginea viitorului tată la vederea conţinutului.

Mesaj printr-un tricou personalizat

Este foarte uşor în zilele noastre să imprimi tot ce vrei pe un tricou: o fotografie, un mesaj, un desen etc. Poţi să aplici de ex. o fotografie cu ultrasunete, sau un mesaj de genul: „în curând, tată!“. Lasă-l prin casă, într-un loc pe care nu-l poate rata.

O manual/ghid special destinat viitorului tătic

Există foarte multe cărţi pe această temă. Alege una cu titlu sugestiv, chiar distractiv („Tatăl gravid“) şi las-o lângă perna lui ori pe noptieră. I-o poţi oferi cadou cu ocazia unui eveniment special: ziua tatălui, ziua îndrăgostiţilor…

Citeşte tot articolul aici
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Copii