Cum faci un avocado crud să se coacă mai repede

cum faci avocado crud să se coacă mai repede

Este sănătos, sățios și gustos, de aceea, din ce în ce mai mulți oameni îl consumă regulat. Poate fi consumat sub formă de guacamole sau nature, cu ulei de măsline și sare. 

Din păcate, sectoarele de legume și fructe ale supermarketurilor nu oferă întotdeauna fructe de avocado de consistență potrivită. Fie sunt prea moi, supracoapte, fie sunt tari, necoapte. Dacă ai de ales între aceste două extreme, recomandarea noastră este să alegi fructele necoapte.

Poți să “ajuți” chiar tu la maturarea fructelor de avocado. Iată, așadar, cum faci un avocado crud să se coacă mai repede prin câteva trucuri la îndemână.

Citește și Dieta cu avocado! Te scapă de kilogramele în plus și scade nivelul colesterolului

O șosetă de lână

Introdu un avocado crud într-o șosetă de lână și lasă-l acolo timp de 24 de ore. Lanolina naturală din compoziți și căldura din interiorul șosetei de lână ajută la coacerea rapidă și uniformă a fructului de avocado.

Nu depăși cele 24 de ore, altfel riști să scoți din șosetă nu un fruct de avocado, ci un terci de avocado.

O pungă de hârtie

Introdu fructul de avocado într-o pungă de hârtie împreună cu un măr. Foarte important! Ai grijă ca punga să nu fie găurită! Etilenul produs de măr va favoriza coacerea rapidă a fructului de avocado. Punga trebuie lăsată la temperatura camerei.

Citește și Cum se face cultivarea fructului de avocado acasă

O folie de aluminiu

Iată cum faci un avocado să se coacă mai repede cu ajutorul foliei de aluminiu: înfășoară fructul în folie și introdu-l la cuptor pentru 10 minute. Temperatura cuptorului – 200 grade C. Abia după ce s-a răcit, îndepărtează folia de pe fruct.

Coacere rapidă în cuptorul cu microunde

Cea mai rapidă metodă prin care poți determina coacerea unui fruct de avocado crud este introducerea lui în cuptorul cu microunde. Atenție! Înainte de a-l introduce în cuptor, înțeapă-l cu furculița din loc în loc. În acest fel, eviți explozia fructului în cuptor.

Așază fructul de avocado pe o farfurie pe care o acoperi cu un capac de plastic. Lasă-l la cuptor 30 de secunde. Dacă după expirarea timpului nu este copt suficient, mai lasă-l încă 30 de secunde.

Cuptorul cu microunde poate modifica gustul fructului. Din acest motiv, este de preferat să-l pregătești sub formă de guacamole, verină sau spumă. Nu apela, însă, prea des la această metodă.

Citește și Cum să faci acasă unt de avocado

Află mai multe despre cum să mănânci avocado

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse