Concerte de Revelion 2018. Unde te poți distra în noaptea dintre ani?

concerte revelion 2018

Mai sunt doar câteva zile până vom trece în 2018 și dacă încă nu ai planuri pentru noaptea de Revelion, poți alege să te distrezi la concertele organizate în aer liber.

La fel ca în fiecare an, în marile orașe din țară, dar și în București sunt organizate concerte. Intrarea este gratuită și aceste evenimente reprezintă cea mai bună variantă pentru cei care nu au un program stabilit pentru noaptea dintre ani. Uite ce concerte sunt organizate de Revelion și ce artiști poți asculta.

Revelion 2018- Piața “George Enescu”

În acest an, Primăria Capitalei va organiza un concert în seara de Revelion, în Piața “George Enescu”. Spectacolul va începe la ora 19, intrarea va fi gratuită, iar pe scenă vor urca artiști de top, printre care Holograf, Direcţia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Randi, Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sîna, Florin Ristei, Vescan, Florin Chilian, Jo, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carlas Dreams.

Concertul se va desfășura între orele 19 și 1, iar pe lângă artiștii preferați, cei prezenți vor putea admira spectacole de balet, dar și focul de artificii de la miezul nopții.

Revelion 2018 la Palatul Parlamentului

Pentru cei care își doresc o seară cu totul specială, petrecerea de Revelion organizată la Palatul Parlamentului este o variantă ce merită luată în calcul. Palatul Parlamentului organizează pentru al cincilea an consecutiv petrecerea de Revelion, tematica din acest an fiind “Glamour Party”. Petrecerea va începe la 19:30 și cei prezenți vor petrece pe muzica celor de la Hypnotique – Electric Violin Band și Cornel Verban Orchestra, iar după trecerea în noul an, Ștefan Bănică va susține un concert.

Prețurile variază în funcție de locul din sală și pornesc de la 165 euro și pot ajunge la 225 euro.

Revelion 2018 la Craiova

Craiovenii care nu au încă planuri pentru Revelion se pot distra la concertul organizat de Primărie. Petrecerea va începe la ora 22:30, iar pe scenă vor urca Directia 5, Morris, Dana Torop, Trupa Maxim și vor putea fi admirate focurile de artificii.

Revelion 2018 la Oradea

Cei care vor petrece noaptea dintre ani la Oradea pot merge în Piața Unirii, unde va fi organizată o petrecere. Aceasta va începe la ora 22:30 și atmosfera va fi asigurată de MC Dany, saxofonistul Max Merseny, iar totul se va termina cu un spectacol pirothenic ce va dura 10 minute.

Revelion 2018 la Cluj

În Cluj, petrecerea de Revelion va avea loc în Piața Unirii. Pe scenă vor urca Dj Project & Mira, Hara, RO-Mania și la miezul nopții, cei prezenți vor avea parte de un spectacol de lasere, lumini și artificii.

Revelion 2018 la Ploiești

Cei care locuiesc în Ploiești îi vor putea asculta pe Andreea Bănică, Dorian Popa, Amna și Alb-Negru, aceștia urmând să urce pe scena amplasată în fața Palatului Culturii, începând cu ora 22.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Când este Revelionul 2018, pe rit vechi?

Cum îți alegi locația pentru Revelion

Cum va circula metroul de Crăciun și Revelion?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse