Cum îți alegi locația pentru Revelion

Nu mai e mult și vine Revelionul, probabil cea mai așteptată petrecere din an. Este o ocazie bună pentru a te reîntâlni cu prieteni vechi, pe care nu i-ai mai văzut de mult și cu care obișnuiai să prinzi răsăritul, după o noapte întreagă de distracție. Vă strângeți gașcă mare și nu știți ce locație să alegeți pentru petrecerea dintre ani? Poate te inspiră vreo idee de mai jos și te bucuri de momente memorabile alături de ei.

Într-un apartament

Dacă vă e dor de o petrecere cum se făceau mai demult, cu muzica pe care alegeți voi să o ascultați, cu mâncare pregătită tot de voi și cu artificii în fața blocului, ai o variantă foarte la îndemână pentru a retrăi sentimentele din adolescență. Închiriază un apartament cât mai aproape de centrul orașului, ca să vă convină tuturor locația și vorbește cu proprietarul să vă lase să vă distrați cel puțin două nopți. Prima dintre ele va fi rezervată pentru seara petrecerii propriu-zise și cea de-a doua va fi pentru curățenie. Puteți dormi pentru câteva ore în acel apartament și vă puteți bea prima cafea din noul an împreună. Cu siguranță vă veți simți foarte bine și nu veți uita prea curând petrecerea organizată ca în vremurile de demult.

Într-o cabană

La munte, iarna parcă se simte altfel. Zăpada te face să intri mai ușor în spiritul Sărbătorilor, iar aerul curat te îndeamnă la odihnă. Dacă alegi să faci Revelionul într-o cabană alături de prieteni, așteaptă-te să cheltuiești mai mulți bani decât în cazul în care ai opta pentru închirierea unui apartament în orașul în care locuiești, în primul rând pentru că la costurile totale se va adăuga și cel al drumului. Totuși, nu se compară o ieșire într-o zonă montană, pentru că veți avea posibilitatea să explorați împrejurimile și vă veți încânta privirea cu peisaje deosebite. Puteți aduce mâncarea de acasă sau puteți găsi un restaurant în zonă unde se organizează petrecerea de Revelion.

Într-un club

Dacă nu reușești să strângi toată gașca pentru o ieșire la munte și nici măcar pentru o petrecere ca pe vremuri într-un apartament, poți trece în noul an alături de un grup mult mai mic de prieteni într-un club din orașul tău. Pentru o sumă modică, veți avea la dispoziție un meniu cu mâncare și băutură generos și muzică toată seara. Partea mai puțin bună, spre deosebire de celelalte două variante prezentate mai sus, este că la final de petrecere va trebui să mergi acasă.

La tine

Și că tot veni vorba de „acasă', poți găzdui chiar tu petrecerea de Revelion. Nu e musai să pleci undeva, ca să te simți bine, ci poți chema câțiva oameni faini la tine în noaptea dintre ani. În felul acesta, reușești să economisești cât mai mulți bani și te distrezi așa cum știi mai bine, cu muzica și preparatele tale preferate. Sau, de ce nu, poți rămâne doar tu și persoana iubită și să faci o petrecere… mai altfel.

Alege una din ideile de mai sus, dacă te-a inspirat vreuna, și bucură-te de o petrecere pe cinste. La mulți ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse