Cum va circula metroul de Crăciun și Revelion?

Cum va circula metroul de Crăciun și Revelion

Mai este foarte puțin până vom intra în atmosfera de sărbătoare, iar cei care au de făcut cumpărături pe ultima sută de metri sau care trebuie să se deplaseze cu metroul în perioada Crăciunului sau de Revelion,  trebuie să știe că programul acestuia va suferi modificări în perioada următoare.

Cum va circula metroul de Crăciun și Revelion?

În zilele de weekend ce urmează, dar și de Crăciun sau de Revelion metroul va circula după un program special. Reprezentanții Metrorex au anunțat că în zilele de 23, 24, 25, 26, 30 şi 31 decembrie 2017, precum şi 1, 2 ianuarie 2018, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) la un interval de 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu) la un interval de circa 11 minute, potrivit mediafax.ro.

De Revelion, metroul va avea un program prelungit. Astfel, în noaptea dintre ani, metroul va circula între orele 24-1 la un interval de 10 minute, iar între orele 1 și 5 la un interval mai mare, de 20 de minute. În plus, dacă va fi necesar, iar numărul de călători va fi unul mult prea mare, Metrorex a precizat ca ia în calcul și introducerea unor trenuri suplimentare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Bolile care te pot împiedica să obții permisul de conducere sau care pot duce la suspendarea acestuia

Cum arată stațiile de metrou de pe Magistrala 5 și când vor fi finalizate lucrările

Sfaturile de care orice călător trebuie să țină cont. Cum trebuie să ne comportăm pentru a fi în siguranță la metrou?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri