Compatibilitățile Balanței cu celelalte zodii

Balanta si Sagetator

Balanta (semn de aer) si Sagetatorul (semn de foc) pot fi buni prieteni si iubiti si, impreuna, vor forma un cuplu plin de energie. Ambii sunt jucausi, le place sa flirteze iar conversatiile decurg natural si destul de usor, incat curand fiecare dintre ei va sti totul despre celalalt. Pe masura ce relatia avanseaza, Balanta se poate astepta ca Sagetatorul sa se mai tempereze un pic. Si asta, evident, nu se va intampla.

Balantei ii place sa priveasca relatia lor ca pe o imagine de ansamblu, pe cand Sagetatorul traieste aici si acum. Uneori, asta il va face sa spuna lucruri fara sa gandeasca, jignind astfel sensibila Balanta. Pacea se va mentine in relatie daca Sagetatorul poate invata sa se poarte cu tact si sa asigure Balanta de devotamentul lui.

Sagetatorul este un calator in cautarea intelepciunii iar Balanta, o fire intelectuala ce iubeste arta, frumosul si aflata mereu in cautare de idei si experiente noi. In acest fel, ea poate fi o companie stimulanta pentru Sagetator.

Ambii sunt foarte prezenti in viata sociala, plini de entuziasm si optimisti si le place sa aiba agenda plina. Sagetatorului ii place sa faca planuri de moment, dar este si o fire adaptabila, pe cand Balanta trebuie sa discute inainte de a incepe vreo activitate, sa planifice. Cu putina grija si intelegere, cei doi au multe sa-si ofere reciproc.
Cupluri celebre: Brad Pitt (Sagetator) si Gwyneth Paltrow (Balanta); Woody Allen (Sagetator) si Soon-Yi Previn (Balanta); Jackson Browne (Balanta) si Daryl Hannah (Sagetator).

Balanta si Capricorn

La inceput, Capricornul nu este topit de farmecul Balantei dar ii da cateva semne cum ca n-ar fi indiferent. Balantei ii place orice gest romantic insa Capricornul nu este dispus sa investeasca intr-o dragoste efemera. Daca Balanta il convinge pe Capricorn ca merita dragostea lui, vor forma o pereche pentru o perioada.

Capricornul va fi atras sexual de Balanta, iar acesteia ii va fi pe plac dorinta Capricornului de a castiga multi bani. Intre cei doi exista, insa, multe diferente – Capricornul este o fire tacuta, mai retrasa, in timp ce Balanta, un adevarat magnet al vietii sociale, ii place mereu sa fie inconjurata de prieteni si sa fie in centrul atentiei. La intalniri, Balanta discuta cu usurinta despre orice, ceea ce il incurajeaza uneori pe rezervatul Capricorn sa fie mai deschis.

Capricornul e obisnuit sa munceasca non stop, e o fire practica si cu atentia indreptata pentru a avansa in cariera. El va fi enervat de ritmul lent al Balantei si de idealismul ei. Inclinata catre arta, romantism, Balanta ii va parea ca o lenesa Capricornului care e determinat sa lupte constant pentru a-si atinge scopurile si, din aceasta cauza, vor aparea anumite frustrari in relatia lor.

Balanta se bazeaza, de obicei, pe intelectul ei, fiind foarte sensibila la partea estetica a lucrurilor. Si Capricornul se bazeaza pe mintea sa dar cu totul altfel, el fiind o fire pragmatica in tot ceeea ce intreprinde, fara sa simta nevoia de a pierde timpul si cu partea estetica. Pentru a lucra in echipa, fiecare trebuie sa aibe rolul sau foarte bine determinat, pentru ca altfel nu se vor intelege.

Cu un familist iubitor cum e Capricornul, Balanta poate avea o viata fericita si linistita, iar Capricornul se bucura altfel de placerile si frumusetea vietii intrand in lumea Balantei, dar cei doi vor trebui sa inteleaga ca e necesar sa faca foarte multe compromisuri pe termen lung pentru a rezista impreuna.

Cupluri celebre: Faye Dunaway (Capricorn) si Marcelo Mastroianni (Balanta); Ava Gardner (Capricorn) si Howard Hughes (Balanta).

Citește și:
Zodia Balanței (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Balanței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii