Compatibilitățile Balanței cu celelalte zodii

Balanta si Leu

Cand cei doi se intalnesc, atractia initiala este absoluta, concluzia fiecaruia fiind: „esti superb/a'. Leul este impresionat de popularitatea Balantei, iar Balanta, admirand in secret siguranta cu care vorbeste Leul, este orbita de increderea acestuia in sine.
Ambii sunt entuziasti, admiratori ai luxului si curajosi. Leul si Balanta seamana destul de mult, ambii admirandu-si frumusetea in orice oglinda.

Linistea Balantei calmeaza inflacararea Leului. Balanta se bazeaza pe farmec, diplomatie si bune maniere fata de personalitatea directa a Leului, dar acesta este o fire mult mai hotarata decat Balanta.

Leul e guvernat de Soare, Balanta de Venus, deci relatia celor doi are la baza caldura si pasiunea, cele mai importante elemente dintro relatie. Cat timp cei doi vor gandi la fel, vor putea realiza orice isi doresc. Problemele vor apare insa atunci cand Leul, care este obisnuit sa conduca, sa isi exprime ideile fara restrictii si sa actioneze repede, va dezechilibra linistea Balantei, aceasta fiind o fire mai pasiva efortul ei de a crea armonie poate deveni obositor, enervant.

Discutiile in contradictoriu pornesc de la diferentele de mentalitate, Balanta simplificand mult lucrurile iar Leul avand idei fixe.

Cei doi trebuie sa depuna ceva eforturi pentru ca relatia lor sa mearga foarte bine. Este evident ca Leul va conduce relatia (acestuia oricum ii place sa dea ordine), in timp ce Balanta il va urma cu blandete, completand echipa cu abordarea ei intelectuala asupra vietii. Este important ca Leul sa inteleaga sacrificiul, efortul depus de Balanta care va vedea mereu ambele parti ale unei situatii si va incerca mereu sa faca compromisuri, in timp ce Leul, incapatanat si cu un ego mare, isi va schimba cu greu ideile.

Cupluri celebre Jimmy Carter (Balanta) si Rosalynn Carter (Leu); F. Scott Fitzgerald (Balanta) si Zelda Fitzgerald (Leu); Eric Benet (Balanta) si Halle Berry (Leu).

Balanta si Fecioara

In perioada de intalniri, Fecioara apreciaza timpul pe care i-l acorda Balanta si admira rabdarea si mintea obiectiva a acesteia. Ambele dau dovada de rafinament atunci cand isi arata dragostea. Fecioarei ii place ca fiecare sa-si vada de propriile afaceri, asa ca Balanta trebuie sa-si stapaneasca tendinta de a-i spune tot.

Intalnirile sunt sanse de a vorbi, ceea ce ambele adora, insa Balanta sare prea repede de la un subiect la altul, pe cand Fecioara vrea sa analizeze totul iar de aici incep problemele.
Cu un partener Fecioara, Balanta incepe sa vada viata din alta perspectiva. Se simte fortata sa se concentreze pe lucrurile minutioase.

Fecioara apreciaza diplomatia si tactul Balantei, iar Balanta apreciaza simtul ordinii ce o caracterizeaza pe Fecioara, dar se va enerva datorita criticii si observatiilor Fecioarei (fire mai cicalitoare de altfel).

Fecioara, de regula mai pragmatica, o poate ajuta pe Balanta in planificare, pentru a-si pune in aplicare pas cu pas ideile si visele care nu demult erau doar un concept.

Fecioara va avea grija ca gospodaria sa arate impecabil iar Balanta se va ocupa cu dibacie de finisaje. Balanta stie cum sa creeze o atmosfera placuta prin flori sau elemente de decor. Nevoia Fecioarei de linistite este compatibila cu nevoia Balantei de un camin calm.

In aceasta relatie, Balanta este cea care va tinde sa conduca, dar fara a fi dominatoare, iar Fecioara, mai comoda si adaptabila, o va urma multumita ca lucrurile merg bine.

Cupluri celebre: Will Smith (Balanta) si Jada Pinkett-Smith (Fecioara); Prince Harry (Fecioara) si Chelsy Davy (Balanta); Sean Connery (Fecioara) si Diane Cilento (Balanta).

Citește și:
Zodia Balanței (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Balanței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii