Compatibilitățile Balanței cu celelalte zodii

Balanta si Gemeni

Cand aceste doua semne jucause se intalnesc, se formeaza destul de usor o relatie. Adora sa isi impartaseasca ideile si sa participe la evenimente culturale. Firea duala a Geamanului se potriveste bine cu echilibrul Balantei, iar aceasta va fi binedispusa de firea prietenoasa, guraliva a Geamanului.

Acasa isi impart atat indatoririle cat si glumele si buna dispozitie. Pe plan sexual se vor intelege foarte bine, pentru ca ambii sunt pasionali si nu tind sa fie prea gelosi. Cu Balanta care vine mereu cu idei noi pe care vrea sa le puna in practica si gemenii care deseori se lasa la voia intamplarii, nu va exista niciun moment de plictiseala in aceasta casa.

Pentru ca Balanta e guvernata de Venus iar Gemeni de Mercur, ei se vor intelege bine combinand dragostea cu o buna comunicare. Ambii sunt semne influentate de elementul Aer si vor fi usor conectati pe plan mental, gasind solutii foarte bune impreune. Geamanul va ajuta Balanta sa finalizeze lucrurile pe care le incepe si pe care de obicei are tendinta sa le lase neterminate. Balanta va tinde sa conduca aceasta relatie, dar Geamanul este o fire adaptabila.

Aceasta pereche aproape perfecta se poate lovi de obstacole doar daca nu aprofundeaza lucrurile dincolo de aparentele superficiale.

Cuplul Gemeni – Balanta este unul cu o deosebita pofta de viata. Se vor intelege bine in casnicie, vor creste copii si vor trai fericiti pana la adanci batraneti.

Cupluri celebre: Paul McCartney (Gemeni) si Linda McCartney (Balanta); Eric Stolz (Balanta) si Ally Sheedy (Gemeni); Marilyn Monroe (Gemeni) si Arthur Miller (Balanta).

Balanta si Rac

Cand aceste zodii se intalnesc intro relatie, fiecare cauta securitate, stabilitate. Vor impartasi gustul pentru frumos, lux si, in acelasi timp, isi vor da unul celuilalt ceea ce le lipseste.

Relatia lor va tinde sa evolueze incet, daca la inceput nu par a avea multe in comun, pe masura ce se vor cunoaste mai bine se vor apropia, descoperindu-si si apreciindu-si calitatile pozitive. Atat Balanta cat si Racul sunt firi intelectuale, emotionale, completandu-se bine pe acest plan.

Racul apreciaza farmecul, calmul si echilibrul Balantei, iar Balanta va aprecia instinctul de stabilitate si comfort pe care Racul il ofera intro casa. Tendinta Racului de a analiza o situatie pe toate partile va ajuta nehotarata Balanta in deciziile sale.

Balanta cauta un partener iar Racul isi propune sa se aseze la casa lui, deci daca intre cei doi exista sincronizare, se anunta o relatie serioasa.

Balanta e guvernata de Venus iar Racul de Luna, acest cuplu impartasind dragostea pentru familie si casa, romantism. Ambii isi doresc o viata armonioasa in casa, fiind clar vorba despre o pereche afectuoasa.

In ciuda acestei generale armonii, Balanta fiind o zodie axata pe intelect poate da dovada de snobism, superioritate, iar Racul care priveste totul cu emotivitate se va simti ranit de aceste lucruri.

Balanta va fi mereu interesata de lucruri si idei noi care-i stimuleaza mintea, iar deseori il va considera pe Rac o persoana cu idei confuze, emotii si sentimente prea complexe.

O alta problema este socializarea – Balanta poate dori sa iasa foarte des, pe cand Racul este cel mai fericit in cadrul caminului sau, inconjurat de cativa prieteni apropiati. Dar Racul si Balanta nu vad o problema in a face compromisuri care imbunatatesc relatia, si astfel sansele ca relatia lor sa fie una de lunga durata, cresc.

Racul (semn de apa) si Balanta (semn de aer) sunt doua semne Cardinale, deci sunt obisnuite sa obtina intotdeauna ceea ce vor, numai ca o vor face pe cai complet diferite. Racul isi analizeaza noile cunostinte prin prisma emotiilor in timp ce modul de operare al Balantei este observarea de la distanta a celor din jur, ceea ce Racului i se va parea prea riscant. Atunci cand ideile, parerilor lor sau ceea ce isi doresc vor fi complet diferite, va rezulta un conflict, fiindca fiecare va dori sa se impuna. Farmecul si diplomatia Balantei vor aplana conflictul, daca aceasta nu va fi iritata de un Rac artagos.

In general, insa, isi doresc atat de mult sa evite conflictele, incat s-ar putea ca mai tarziu sa aiba de-a face cu o furie reprimata ce poate fi chiar distructiva. Solutia aici ar fi sa fie sinceri unul cu celalalt, chiar daca pe moment nu va fi o atmosfera prea confortabila. Dragostea lor pentru o familie stabila, pentru comfort, romantismul si armonie, ii pot ajuta sa treaca probleme.

Cupluri celebre: Jenna Elfman (Balanta) si Bodhi Elfman (Rac); Pamela Anderson (Rac) si Tommy Lee (Balanta); Richie Sambora (Rac) si Heather Locklear (Balanta).

Citește și:
Zodia Balanței (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Balanței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii