Compatibilitățile Balanței cu celelalte zodii

Balanta si Balanta

Aceasta relatie e ca si cum te-ai privi in oglinda si te-ai indragosti de ceea ce vezi. Maniere, stil si o usoara detasare – vor face ca relatia sa decurga natural.

Mese elegante, serate selecte si festivaluri de film – Balantele stiu cum sa-si faca iesirile in oras memorabile, se vor rasfata reciproc foarte mult. Balantei ii place sa fie indragostita, iar in relatie nu pun presiuni si nu grabesc lucrurile sub niciun chip, de aceea ambele gasesc spatiul necesar sa respire si sa se dezvolte.

Frumosul si armonia sunt esentiale unei Balante, deci doua Balante la un loc reusesc sa realizeze impreuna lucruri deosebit de frumoase (si se vor motiva reciproc). Vor fi fericite ca partenerul are aceleasi interese si ca isi pot impartasi astfel experientele.

Balanta are simtul echilibrului innascut, iubeste armonia, iar un astfel de cuplu are sanse foarte mari sa ramana stabil in timp. Pentru a evita eventuale tensiuni, trebuie sa fie sinceri unul cu celalalt, pentru ca au o mare capacitate de a se intelege reciproc. De asemenea, vor mai aparea conflicte datorita nehotararii specifice zodiei. Deseori, Balanta are probleme in luarea unei decizii si, intrun astfel de cuplu, ar fi bine ca acest lucru sa nu li se intample amandurora simultan.

Cea mai buna parte in cuplu de Balante e ca acestea se descopera pe sine privindu-l pe celalalt. Partea rea este ca trebuie sa renunte la deviza „facem totul impreuna' deoarece fiecare are nevoie si de alte prietenii pentru a invata mai multe lucruri, pentru a le impartasi ulterior cu partenerul. Dragostea lor este, de obicei, una care dureaza.

Cupluri celebre: Naomi Watts si Liev Schreiber; Paul Simon si Carrie Fisher; Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones; Tim Robbins si Susan Sarandon.

Balanta si Scorpion

In perioada intalnirilor, cei doi bucura de jocuri si de aluzii subtile. Scorpionul cauta o relatie serioasa in care sa se implice trup si suflet. Relatiile sunt la fel de importante si pentru Balanta, dar lucrurile se intampla fara ca ei sa-si dea seama.

In aceasta relatie, cei doi vor forma o puternica legatura emotionala. Combinand latura emotionala cu puterea intelectuala, ei pot forma un duet de succes in viata, invingand aproape orice obstacol atata timp cat iau deciziile impreuna. Alaturi de o Balanta, un Scorpion va tinde sa fie mai rabdator dar si sa conduca relatia. Datorita naturii lor complet diferite – Balanta o fire deschisa, linistita, iar Scorpionul o fire secretoasa si intensa – cei doi vor avea uneori probleme in a se intelege si, de aceea, daca vor sa se inteleaga, trebuie sa acorde o atentie deosebita modului in care comunica unul cu celalalt.

Balanta face favoruri constante, pe cand Scorpionul merge pe premisa „totul sau nimic'. Balanta vrea sa mentina pacea astfel incat aici sa nu apara niciodata probleme. Ea va aplana eventualele conflicte ivite in viata Scorpionului datorita emotiilor si sentimentelor cauzate de diferentele dintre ei. Ambii sunt experti in a seduce si le place jocul acesta iar relatia lor nu va fi deloc plictisitoare, pentru ca Scorpionul se afla sub semnul pasiunii (planeta Marte).

Scorpionul este bun in strategie si va ajuta Balanta sa se concentreze in realizarea proiectelor. Balanta e mereu in cautare de noi idei si noi experiente, iar determinarea caracteristica a Scorpionului o va ajuta sa le puna in practica. Pe de alta parte, emotivitatea ridicata a Scorpionului poate dezechilibra, chiar deprima, uneori, Balanta.

Fiind vecini in zodiac, cei doi pot avea o relatie chiar armonioasa, loialitatea si devotamentul fiind calitati pe care ambii le pretuiesc mult. Cand nevoile ambilor parteneri sunt satisfacute, relatia aceasta poate functiona foarte bine daca cei doi sunt uniti si comunica.

Cupluri celebre: Vivian Leigh (Scorpion) si Peter Finch (Balanta); Gretchen Mol (Scorpion) si Tod Williams (Balanta); Louis Malle (Scorpion) si Susan Sarandon (Balanta); Ryan Gosling (Scorpion) si Rachel McAdams (Balanta).

Citește și:
Zodia Balanței (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Balanței

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii