Celine Dion, mai sinceră ca niciodată la 3 ani de la moartea soțului ei: “Îmi este dor să fiu atinsă, să fiu…”


La 3 ani de la moartea soțului ei, René Angélil, celebra Celine Dion este mai sinceră ca niciodată. A vorbit despre perioada care i-a marcat viața și despre felul în care au evoluat lucrurile din momentul în care și-a pierdut soțul și până în prezent.

Au trăit o poveste de dragoste impresionantă timp de 22 de ani, iar dispariția lui René Angélil, după ce acesta a dus o luptă continuă împotriva cancerului la gât, a lăsat un gol imens în sufletul lui Celine Dion. Viața cântăreței nu a mai fost niciodată la fel după dispariția soțului ei și cu greu a reușit să vorbească despre acest moment dificil. 

Celine Dion, mai sinceră ca niciodată la 3 ani de la moartea soțului ei: “Îmi este dor să fiu atinsă, să fiu…”

Vezi pozele

Pe măsură ce anii au trecut, Celine Dion a reușit să depășească trauma provocată de moartea bărbatului iubit, s-a întors pe scenă, iar aparițiile sale au fost intens comentate, având în vedere că vedeta a slăbit îngrijorător de mult.

Acum, cântăreața vrea să lanseze un nou album, primul după moartea lui René Angélil. În timp ce din punct de vedere profesional se simte pregătită pentru o revenire în forță, nu același lucru se întâmplă în plan personal. Celine Dion mărturisește că, deși are nevoie de atenția și iubirea unui bărbat, încă nu este complet vindecată și nu se poate implica într-o nouă relație.

“Nu ies cu nimeni. Nu sunt gata să ies la întâlniri. Sunt foarte norocoasă și fericită că am alături atât de multe persoane care să mă facă să râd. Îmi e dor să fiu atinsă, îmi e dor să fiu luată în brațe, îmi e dor să mi se spună: Ești frumoasă!. Îmi e dor de lucrurile pe care un iubit sau un soț le-ar putea face pentru mine.”, a spus Celine Dion, potrivit today.com

Cu toate că în prezent nu este pregătită pentru o nouă relație, cântăreața nu exclude posibilitatea ca în viitor să dea o nouă șansă iubirii.

“Îmi țin sufletul și inima deschise. Pentru că simt așa multă iubire, cu fanii, copiii mei și familia mea. Simt acea iubire și mă face să merg mai departe. Dar iubirea,  iubirea adevărată, romantismul, iubirea romantică, nu este prezentă, dar e ok. (…) Iau iubirea de acolo de unde este, atunci când vine și în orice formă.”, a adăugat cântăreața.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Celine Dion.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Carmen Harra, îndrăgostită de rochiile scumpe. Are în garderobă rochia Melaniei Trump: A fost făcută de un designer celebru'

Cum arată fosta soție a lui Alexandru Darie? Ea este femeia care i-a dăruit un copil

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Alte video-uri