Adevăratul motiv pentru care Celine Dion a slăbit îngrijorător de mult. A spus totul într-un interviu: “E adevărat că sunt puțin cam slabă…”

Cele mai recente apariții publice ale cântăreței au stârnit o mulțime de controverse și au existat voci care au legat aspectul ei fizic de existența unor probleme grave de sănătate. În realitate, adevăratul motiv pentru care Celine Dion a slăbit îngrijorător de mult este cu totul altul, iar vedeta a dezvăluit acest lucru într-un interviu.

Celine Dion a avut întotdeauna o siluetă subțire, însă fanii acesteia au început să își pună o mulțime de întrebări în momentul în care îndrăgita cântăreață a slăbit brusc. Într-un interviu acordat recent, Celine Dion a ținut să clarifice că nu este bolnavă și că, după o lungă suferință, viața ei se îndreaptă în direcția cea bună.

Adevăratul motiv pentru care Celine Dion a slăbit îngrijorător de mult

Celine Dion recunoaște că este puțin cam slabă pentru înălțimea ei și pune acest lucru pe seama unei pasiuni pe care a descoperit-o recent.

“Nu trebuie să îmi dovedesc mie, industriei, familiei, prietenilor pentru că eu consider că am făcut asta timp de foarte mulți ani. E adevărat că sunt puțin cam slabă, totul e bine, nu se întâmplă nimic rău. Mi-am descoperit o nouă pasiune, dansul.”, a spus Celine Dion într-un interviu pentru goodmorningamerica.com.

Se pare că dansul este activitatea care a solicitat-o foarte mult pe Celine Dion în ultima perioadă și din acest motiv cântăreața a slăbit atât de mult.

În plus, pierderea soțului ei în urmă cu trei ani a fost evenimentul care a lăsat un gol imens în sufletul cântăreței și a consumat-o foarte mult, având în vedere că cei doi au petrecut mai bine de 20 de ani împreună. Aceasta ar fi o altă posibilă explicație pentru silueta mult prea subțire care a stârnit îngrijorarea celor din jur. După moartea soțului, Celine Dion trebuie să se ocupe singură de creșterea copiilor, lucru care implică o responsabilitate foarte mare.

“Ca să fiu sinceră, nu am știut că cu timpul o să ajung să mă simt mai bine. Nu trebuie să te oprești din a trăi. Astăzi este prima zi din restul vieții mele și stiu că nu am de ce să îmi fac griji. Nu o să pot să le fiu niciodată tată, dar am un rol dublu ca părinte. Copiii cresc și îi văd, mă uit la ei și spun: Am făcut o treabă bună. Sunt atât de mândră.”, a mărturisit Celine Dion.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Celine Dion.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Simona Gherghe, probleme de sănătate cu doar câteva săptămâni înainte să nască. Ce a pățit prezentatoarea de televiziune?

Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat contul de instagram. Ce mesaj au avut pentru prietenii virtuali?

Paul Ipate, probleme de sănătate: Acest minunat virus mă va ține în casă cel puțin 2 săptămâni'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete