Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

S-a zvonit că în familia regală britanică ar fi început problemele după nunta prințului Harry, iar dacă până acum informațiile nu au fost confirmate, un gest făcut de regina Elisabeta a II-a dovedește că nu este deloc de acord cu relația celor noi. Suverana nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry și le-a interzis celor care intră în contact cu ea să îi pună întrebări referitoare la ducii de Sussex. Care este motivul?

Au încercat să păstreze aparențele, să pară o familie unită, dar se pare că situația nu este tocmai roz în familia regală britanică. Nu doar prințul William și Kate Middleton s-au îndepărtat de Meghan Markle și prințul Harry, ci și regina Elisabeta a II-a este pe cale să rupă legătura cu cei doi, potrivit unor surse apropiate acesteia.

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry

O sursă din interiorul familiei regale britanice a dezvăluit că regina Elisabeta a II-a este mai supărată ca niciodată și nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. La evenimentul de echitație care a avut loc la Balmoral, regina a impus o regulă strictă. Participanților le-a fost interzis să pună întrebări despre ducii de Sussex.

“Ni s-a spus clar: Puteți vorbi despre orice subiect, mai puțin unul. Brexit? Nu, ducii de Sussex.”, a spus jurnalistul Quentin Letts, potrivit express.co.uk.

Se pare că regina Elisabeta a II-a este foarte dezamăgită de comportamentul ducilor de Sussex și de modul în care au evoluat lucrurile după nunta lor. Mai mult decât atât, tensiunile au apărut după ce Meghan Markle a refuzat invitația reginei de a participa la evenimentul de la Balmoral, aceasta alegând să meargă la New York pentru a o susține pe Serena Williams în finala US Open.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a, prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fabuloasa Alina Tănasă a aflat sexul copilului! Ce va avea, un fiu sau o fiică?

Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie? A dezvăluit totul: Când am aflat…'

Ce mare actriță va ajunge după gratii? A fost condamnată la închisoare: Am încălcat legea și…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete