Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

S-a zvonit că în familia regală britanică ar fi început problemele după nunta prințului Harry, iar dacă până acum informațiile nu au fost confirmate, un gest făcut de regina Elisabeta a II-a dovedește că nu este deloc de acord cu relația celor noi. Suverana nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry și le-a interzis celor care intră în contact cu ea să îi pună întrebări referitoare la ducii de Sussex. Care este motivul?

Au încercat să păstreze aparențele, să pară o familie unită, dar se pare că situația nu este tocmai roz în familia regală britanică. Nu doar prințul William și Kate Middleton s-au îndepărtat de Meghan Markle și prințul Harry, ci și regina Elisabeta a II-a este pe cale să rupă legătura cu cei doi, potrivit unor surse apropiate acesteia.

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry

O sursă din interiorul familiei regale britanice a dezvăluit că regina Elisabeta a II-a este mai supărată ca niciodată și nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. La evenimentul de echitație care a avut loc la Balmoral, regina a impus o regulă strictă. Participanților le-a fost interzis să pună întrebări despre ducii de Sussex.

“Ni s-a spus clar: Puteți vorbi despre orice subiect, mai puțin unul. Brexit? Nu, ducii de Sussex.”, a spus jurnalistul Quentin Letts, potrivit express.co.uk.

Se pare că regina Elisabeta a II-a este foarte dezamăgită de comportamentul ducilor de Sussex și de modul în care au evoluat lucrurile după nunta lor. Mai mult decât atât, tensiunile au apărut după ce Meghan Markle a refuzat invitația reginei de a participa la evenimentul de la Balmoral, aceasta alegând să meargă la New York pentru a o susține pe Serena Williams în finala US Open.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu regina Elisabeta a II-a, prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Fabuloasa Alina Tănasă a aflat sexul copilului! Ce va avea, un fiu sau o fiică?

Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie? A dezvăluit totul: Când am aflat…'

Ce mare actriță va ajunge după gratii? A fost condamnată la închisoare: Am încălcat legea și…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete