Cum arată fosta soție a lui Alexandru Darie? Ea este femeia care i-a dăruit un copil

Alexandru Darie și-a dedicat întreaga viață teatrului și a preferat să nu își expună public viața personală, păstrând discreția. A fost căsătorit o singură dată, iar femeia alături de care a mers în fața altarului i-a dăruit un copil. 

Alexandru Darie a fost unul dintre cei mai talentați regizori de teatru din România și a reușit, prin multă muncă, să își construiască o carieră de succes în acest domeniu. I-a călcat pe urme regretatului său tată, Iurie Darie, alegând o carieră în domeniul artistic și întreaga lui viață s-a învârtit în jurul teatrului. Nu e de mirare că a cunoscut dragostea tot prin intermediul meseriei pe care și-a ales-o.

Cum arată fosta soție a lui Alexandru Darie? Ea este femeia care i-a dăruit un copil

Despre viața sa personală se știu foarte puține lucruri, Alexandru Darie preferând să iasă în evidență prin activitatea sa profesională. Astfel, puțini sunt cei care știu că regretatul regizor a fost căsătorit cu Maria Miu și că, împreună, cei doi au un băiat pe nume Serghei. Fiul lui Alexandru Darie a moștenit talentul la desen al bunicului său, Iurie Darie. Serghei are astăzi 30 de ani, iar tatăl său se mândrea cu el ori de câte ori avea ocazia, potrivit click.ro.

Alexandru Darie și Maria Miu, cea care urma să îi devină soție, s-au cunoscut în perioada studenției, iar după au devenit colegi la teatru. Maria Miu este scenograf, creator de costume şi decoruri, dar și singura femeie care l-a convins pe marele regizor să renunțe la burlăcie. Mariajul lor nu a rezistat foarte mult, ci s-a terminat cu un divorț, la fel de discret.

Nici despre afecțiunea cu care s-a luptat din 2016 și până în prezent nu a vorbit prea mult. Alexandru Darie a fost diagnosticat cu ciroză hepatică, această boală fiind cea care i-a provocat decesul pe 18 septembrie 2019.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată fosta soție a lui Alexandru Darie.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

La 61 de ani, un celebru actor va deveni din nou tată! Soția lui este însărcinată: Sunetul acestei inimi puternice mă face…'

De ce nu va merge Anca Pandrea la înmormântarea lui Alexandru Darie?

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete