Cele mai importante superstiții despre verighete. Uite ce nu ar trebui să faci dacă îți dorești o căsnicie fericită

Dincolo de frumusețea acestor bijuterii, verighetele au o semnificație aparte pentru cei doi miri. Acestea simbolizează legătura puternică dintre cei doi, dar și promisiunea pe care au făcut-o în fața lui Dumnezeu, în momentul cununiei religioase.

Se spune că persoana care poartă verigheta pe deget le transmite celor din jur că inima ei și-a găsit jumătatea și că existența ei este legată de cea a partenerului de viață. Nu în mod întâmplător verighetele au fost gândite sub forma unui cerc perfect, acestea fiind simbolul veșniciei, potrivit doxologia.ro.

Cele mai importante superstiții despre verighete

Fiind atât de importante pentru cuplu, de-a lungul timpului au apărut o mulțime de superstiții legate de purtarea verighetelor. Uite ce nu ar trebui să faci cu verigheta dacă îți dorești o căsnicie fericită.

Verigheta se poartă întotdeauna pe degetul inelar de la mâna stângă și se spune că din momentul căsătoriei, mirii nu au voie să dea jos bijuteria de pe deget.O superstiție veche spune că cei care fac acest lucru vor avea parte de probleme în cuplu și de o căsnicie nefericită. Cei care sunt nevoiți să renunțe la verighetă o perioadă de timp din motive medicale ar trebui să meargă la preot pentru a sfinți inelul înainte de a-l pune din nou pe deget.

Despre cei care pierd verigheta se spune că vor avea parte de certuri și chiar pot ajunge la despărțire, lucru care este valabil și în cazul în care verigheta este împrumutată altei persoane, chiar și pentru câteva secunde.

Mărimea verighetei este un alt lucru pe care partenerii trebuie să îl ia în calcul. Se spune că o verighetă mult prea mică poate fi semnul unei căsnicii marcate de gelozia partenerilor, iar acest lucru poate duce în final la distrugerea familiei.

O altă superstiție spune că viitoarea mireasă nu ar trebui să cumpere niciodată singură verighetele. Acest lucru aduce ghinion și se spune că femeile care fac acest lucru riscă să nu mai ajungă în fața altarului alături de bărbatul iubit. Verighetele ar trebui alese întotdeauna de cei doi parteneri, asta pentru a avea o căsnicie fericită și lipsită de probleme. În plus, o altă superstiție atrage atenția că verighetele nu ar trebui cumpărate într-o zi de vineri, acest lucru fiind considerat un semn rău.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Preotul Constantin Necula se retrage din viață publică din cauza eșecului Bisericii la referendum

Ghicitul în cafea, cea mai la îndemână metodă prin care poți afla ce-ți rezervă viitorul

Ce este și cum te ajută MÂNA FATIMEI?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate