Ce trebuie să facă în fiecare dimineață orice cuplu care își dorește un copil?

Ce trebuie să facă în fiecare dimineață orice cuplu care își dorește un copil

Decizia de a concepe un copil este una foarte importantă și cei doi viitori părinți trebuie să se pregătească atât fizic, cât și psihic pentru un astfel de moment.

Pentru a aduce pe lume un copil perfect sănătos, atât mama, cât și tatăl trebuie să aibă grijă la stilul de viață pe care îl adoptă, chiar înainte de concepere.

Ce trebuie să facă în fiecare dimineață orice cuplu care își dorește un copil?

Mai exact, cercetătorii au descoperit că persoanele care consumă în fiecare dimineață smoothie-uri pe bază de fructe, au mult mai multe șanse să dea naștere unor copii fără probleme de sănătate, comparativ cu cei care nu au acest obicei.

Un smoothie din fructe proaspete conține o cantitate semnificativă de vitamina D și Omega 3, acestea crescând calitatea spermatozoizilor și îmbunătățind funcționarea uterului. Având o dietă bogată în astfel de băuturi, cei care au în plan să devină părinți se pot asigura că organismul lor funcționează perfect și că nu vor exista probleme nici înainte de a concepe un copil, dar nici în timpul sarcinii sau după naștere.

“Omega 3 este absolut vitală pentru calitatea spermei, iar Vitamina D face ca uterul să fie mult mai receptiv atunci când vine vorba despre implantarea embrionului”, a spus Dr Alexandra Kermack, potrivit dailymail.co.uk.

Un smoothie este cea mai simplă modalitate prin care îi putem oferi organismului nostru toți nutrienții de care are nevoie. Cu ajutorul acestora, femeile pot deveni mult mai fertile, pot rămâne însărcinate cu rapiditate și pot aduce pe lume copii sănătoși și cu un sistem imunitar puternic.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Combate răceala și durerile de gât cu ajutorul mușchiului de piatră. Cum funcționează acest tratament natural

Cum te ajută bananele să ai grijă de sănătatea ta? Acesta este motivul pentru care ar trebui să le consumi cât mai des

Cum se prepară cel mai bun remediu natural împotriva balonării? Îmbunătățește digestia și te ajută să slăbești

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate