Ce se întâmplă în corpul tău atunci când consumi zilnic trei mere și două roșii? Orice fumător trebuie să știe acest truc

Chiar dacă nu este sănătos, fumatul a devenit un obicei pentru tot mai multe persoane. Pentru că fumatul are un efect nociv asupra plămânilor, cercetătorii au făcut mai multe studii pentru a depista ce alimente pot îmbunătăți funcționarea acestora.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când consumi zilnic trei mere și două roșii?

Un studiu realizat recent de către cercetători a demonstrat că merele și roșiile au un rol foarte important în eliminarea toxinelor existente la nivelul plămânilor. Mai exact, aceste alimente previn îmbătrânirea plămânilor, ceea ce face ca probabilitatea dezvoltării unor boli pulmonare foarte grave să fie mult mai mică.

Merele sunt bogate în substanțe care ajută la eliminarea toxinelor din plămâni și la fel și roșiile. Pentru ca efectele acestora să fie cât mai puternice, specialiștii recomandă ca ele să fie consumate în stare naturală, fără să fie preparate termic.

“Acest studiu a demonstrat că dieta poate ajuta plămânii celor care s-au lăsat de fumat să funcționeze mai bine. În plus, acest studiu sugerează că o dietă bogată în fructe poate încetini procesul de îmbătrânire a plămânilor, în cazul celor ce nu au fumat niciodată.”, a spus Dr Vanessa Garcia-Larsen, cea care a condus studiul, potrivit dailymail.co.uk.

În timpul studiului, oamenii de știință au analizat ce se întâmplă în corpul unei persoane care s-a lăsat de fumat și începe să consume zilnic trei mere și două roșii. Astfel, cercetătorii au ajuns la concluzia că aceste alimente ajută la refacerea plămânilor și îi ajută să funcționeze în parametrii normali.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Medicamentul natural care întărește inima și reduce colesterolul, în cel mai scurt timp! Este creația ingenioasă a unui medic rus

Boala care poate distruge organismul mai repede decât cancerul. Primele simptome pot apărea cu 5 ani înainte de diagnosticare

Suferi de oboseală cronică? Renunță să mai consumi aceste 3 alimente

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate